買極都買唔到 iPhone 13 pro 系列圍爐取暖區 (18)祝各位巴絲早日畢業

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

炒狗死全家蘋果擠牙膏屌你老母

睇左先好留言
常見問題
1.)AOS pick up幾時放機
答:

2.)有無容易d嘅方法
答:

3.)第一日咁易買點解唔常見問題
答:你理撚得我點解個時唔買,總之我依家買唔撚到

4.)上台容易買
答:電訊商都應該有批大貨但我覺得無需要為左部電話而簽幾年約,你唔介意可以試下

5.)點樣可以用消費卷買
答:可以用消費卷買apple gift card,上蘋果網買(唔建議,因為限死一定要Apple到買)/直接去誠哥到分單應該好d

6.)咩係誠哥?
答:兒登買冷氣個間電器鋪

7.)邊度有現貨唔使炒價?
答:我都唔知,你可以追下post 但係就算唔洗都一早比人買曬啦

8.)幾時可以walk-in?/幾時有得Apple store買現貨?
答:士多最樂觀起碼11月尾先有機

9.)我開門就去Apple store會唔會有現貨比到我?
答:你食多d大頭菜發多d夢可能有機(13/13mini自己上網買啦屌)

10.)點先搶得贏bot?
答:我知就買左部機啦,你自己研究下啦,實際經驗係無乜機

11.)有冇人知(地點)嘅(店名)有冇機?
答:無啊,全港都無機

12.)係咪一定要指定時間拎機
答:七日內可以去拎

祝福大家買到大家加油

祝大家人定勝Bot
啱啱睇到過1001
已經去到18
究竟去到POST幾先可以畢業
第一次aos訂..
個期係2/11-9/11
想請問星期六日會唔會都照送?
因為送貨地址填左公司
想請教下iphone13 既話係咪是旦一間誠哥都應該有現貨?
有無人試過係個度痴埋mon 貼?效果如何?
AOS訂野派順豐試過星期六送上黎

謝解答希望巴打好快畢業
而家惟有等佢扣數再mon住個status
大機可能要去到廿幾post 先畢業
睇依加個勢都係第一日甚至早一日送黎 你應該11月1or2就有啦
早2日去士多
睇實物
好似PRO合眼緣D
你依家咩status見人4/11都轉左準備出貨
想問有無師兄訂咗中信機? 有貨到未?
想問下10月頭落order既巴打開始扣數未?

利申 10月3號落order 3/11 - 10/11 送貨日期 未扣數
有人29號都未扣
29號 今日晏晝扣數 想問如果佢送黎之前會唔會有 sms/ email 通知?
唔係掛, 我3/11都重係處女中
大家加油
唔好俾班仆街死全家冚家拎炒家睇死
真定假啊我都係3/11處女中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞