有無人睇過阿卡西紀錄 ?

42 回覆
5 Like 4 Dislike
有無人試過 ? 有無得分享下 ?
睇邊個師傅 ? 幾錢 ? 有無得著 ?
如果你上世用咗無痕模式 咁睇嚟都冇意思
自己去學會好啲
因為幫你睇嗰個可能會有意無意咁落咗個主觀意念,令到成件事未夠客觀
sorry ... 唔太明你講咩
會唔會自己睇都有主觀成份 ? 請問你有無試過 ?
自己學都會有主觀成份其實
中醫師

動物傳心師

阿卡西紀錄師

卡卡西我就識
點解會想睇?
想了解自己現在同將來多D 遮 ...
都有少少個人喜好 ... 中式睇唔少, 想試下用西式去了解下
阿卡西有好多唔同嘅定義。

你個情況應該係想睇生命藍圖,但香港唔知有無人做到。
有睇過同另一個天眼既人講嘢一樣
睇過2次,都係話連結你嘅高我,幫你問高我再轉述返你聽,而且有限制,會話高我覺得你未係時候/需要知道嘅野,佢唔會答你。 同埋基本上問將來都唔會有確實答案,會講最接返你嘅版本,但都有機會變動,基於你點選擇。
睇完係咪唔洗畫煉成陣
其實一般人都唔需要去睇阿卡西
除非有一啲靈魂課題好難,先會睇阿卡西
睇下有咩提示
自己學要跟師傅?
有病睇精神科啦 課題
其實收到上面比嘅msg之後,
reader解讀出黎既野可以每個reader都唔同
(每個人都有自己風格,同埋比d咩msg係上面決定),
但核心係一樣
(當然要睇你問d咩野 同埋 問問題個時嘅狀態)

將來嘅野咁多變數,
開akashic record 唔似中式八字/紫微咁,
一下子就比個大概嘅未來,
著重嘅係你點樣去行動 ,
點樣去面對眼前嘅人事物.

冇得依賴呢方面作為自己嘅定心針
可以去誠品搵阿卡西啲書睇下
近排銅鑼灣嗰間多咗呢類型嘅書
之前viu有個節目 個嘉賓帶左部量子乜乜機黎幫d主持睇阿卡西紀錄
放隻手上去就可以係電腦睇到前世既資料睇到我好撚辛苦
lm
錢真係易呃
幾日之前自學做過,今日就見到你呢個post。
唔知係巧合定係真係咁神奇
你自己用想像力睇

我試過兩次白日夢都見到一啲我未見過嘅影像
google返嗰啲物件先對應到咩年代/咩國家會做呢啲行為

自我催眠會有啲難度,你要有想像力同埋專注
你咪隨緣係白日夢嗰陣睇吓囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞