Trump侵百倍股PHUN討論區 8

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
月供PHUN
GME 要拉到400蚊先拉得爆
好難拉之下 其實即係冇野做到
只可以等佢慢慢死

呢隻要拉上9蚊 拉爆係易好多
星期三拓實你5蚊而經證明左
控價係易

甚至可能有機構捕緊
消息一出就食住個勢做野
加上ceo 講明打空頭

場杖真係有得打既
gme上400同呢隻上9蚊都係要100%
上到6.5 就贏
降左咁多
個ceo冇號召力嘅,d post得幾十個心心

又唔似elon咁出個post幾十萬心心
ching家鄉6.5?
你要睇下邊個號召同有無大機構肯入場
個CEO, COO都廢廢地,叫完都無鳩用
留意咗你都幾耐 呢個post入邊每一個回覆都係吹淡

你係咪沽空咗好多 如果我做空頭 我唔會喺個post度講嘢啦
咁我都係講事實姐
吹淡同做空會講事實既,個CEO, COO真係廢啊嘛
點解你咁有信心做空? 呢個位再落去仲有肉食咩
因為佢又唔係親生仔,佢業務如果真係有心發展既話,呢2年就唔會咁頹啦
再講,要扯得爆既話,都要有人肯入場先得,依家個個都只係得個希望Trump會打救,但其實吹到咁勁既話,市場一早有反應啦,但到依家都無,咁都大概知會點啦
宜加呢個價溝唔溝翻小小好
家鄉6.4
唔係32768咩
但係你睇唔到佢呢排開始有動作咩
仲出到聲話$5樓下好值得買喎
同埋過往同現在係兩樣嘢嚟 假設真係同侵傾得成 幾十甚至幾百都唔出奇 佢歷史高位係$550
同埋做空嘅成本太大 輸嘅可以係無限 正股最多strong hold
好重貨呀咁多幻想
屌唔玩喇
升返少少畀我酒好嗎
理性討論下 都唔得?
有大戶掃返上去
原來出左期權
準備all out反手買put追數
不論合唔合作
侵都唔會比市場有反應
佢比人查緊 時時刻刻都想停佢擋野
佢而家出黎話合作 搞大件事
盞比人話造市
佢連自己隻dwac 都唔多想講
唔通一個生意人 唔宣傳自己擋野?
佢講明只想盡快上馬
所謂550只係保持過1日定2日,之後就插返落5.x,所以其實個歷史高位無乜用,掂過但保持唔到,姐係只係炒高過,但佢唔值。佢個一下炒得到係因為Trump個陣做總統,講野個陣提到佢先令人覺得佢有前途。
但炒完之後,2年內0突破,姐係其實無乜價值。
又SS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞