《試當真一週年現場版》(暫名)(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(32)

1001 回覆
64 Like 58 Dislike
k11有咁多支持者,排佢哋嘅產品,證明已經好威水多人識㗎啦,
個人覺得當年易劉呢個組合解散,
點都要係一個由一個人大頭主動放棄?
Jackie當時有冇睇唔起另一個人呢?冇人知
真係唔太好聽
今日之後已經冇期待 甚至就算有機會都唔想見佢出現喺試當真反正都變哂質 利申骨灰級captv fans
明明拍非同凡響個時仲喊哂話真係想做演員
真, 無聊襟去佢自己個channel覺得佢個人真係
佢就係拍緊YouTube想要嘅嘢
佢話佢鍾意嘅係kris, 到佢變成用吳亦凡呢個身份搵食果陣,佢就放棄左呢個人
啱呀咁同自我審查有咩分別
咁快5個dislikes
一姐戴口罩真係正好多
仲記得腎喺謝票嗰陣因為呢句嬲咗
唔掂
我估
我估咋
修仔/腎仔應該屌鳩過Creamy 話佢知唔知自己做緊乜
類似話佢埋sunny 度拍片遠離演員嘅路

(from 一條sunny channel 講creamy sunny兩個人真情對話的片)

之後睇埋d 謝票場一有人問到creamy 好似都唔多想講有可能再合作咁…
所以唔會再合作架喇
咁咪好 道不同不相為謀
成日喺唔同港產片見到Jackie客串 可能真係得一兩句對白 但佢都冇放棄又係咁試唔同渠道 真係好努力相反creamy比我感覺係同sunny一齊之後就變哂 好物質咁 佢宜家咁嘅態度 上到試當真都係格格不入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞