Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 578 偷圖賤種狗Monica Doo

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
3.0同座山貓無衝突 佢係記者服黎
講錯
本來想收bvs 2.0 但你講嗰套老西連埋頭 咁就真係要諗一諗

大超啲野我唔掂架 我無儲開
2.0要配藍色西裝先好睇 好似得11有出
座山貓套嘢至少要下年啦 超人個套都未派
嗰套露關節 不了 我諗住比輕甲著 擺番bvs batcave嗰幕
但到時都唔知要幾銀先收到 唉
daftoys都唔貴 可以買套玩住先
我都比你引到想買番架batmobile 成皮嘢唔捨得 有無d細版可以頂下
daf截左訂好似 香港嘅話得灰色嗰套無黑色嗰套
可能到最後又係要淘

細比例嘅話 有jada 1/24
hotwheels 1/18 同埋依家開緊訂嘅1/12 jazzinc (同我嗰間同廠但細部版)
睇你想要咩size
黑色好快截左 都係等香港現貨或者淘
hotwheels係咪得bvs? jazzinc 1/12連配件都四千幾 可惜ht又唔會出
黑色嗰件真心靚 但佢同沙漠褸一樣delay左
希望今年年前派到

yes hotwheels得bvs ver
jazzinc架1/12買得過 我frd偷跑拎左盒佢同我講啲塗裝同細節做得好左
JL kit你可以唔買住 佢無咁快會停產
delay就預左 上年套bale都未派

但1/12都要四千幾覺得好貴 我應該都係買jade就算 只係要架嘢放係到
依家啲車越黎越貴今個月嗰架hotwheels patmobile 1/10都要4千
jada嘅話旋拍有齊兩個版本 睇你鐘意邊款
jazzinc falcon cockpit 唔知香港地有邊個有錢人有能力display出來
我個櫃擺到 但問題係我已經無曬星戰喺手
同埋佢size細過batmobile 所以我有諗過買
$100應該會入一張玩下
今日開唔開qs
大DC日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞