New Balance 討論區 (37)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
327 collective 黑灰 斷晒貨 想要對 US7
錯 一直都係得個位巴打一講親stockX就話假假貨過到骨就一定有但點都唔會講到咁大機會係假囉
真 如果係 stockx一早收咗皮啦
真,我想講分分鐘D fb group/水貨舖都係from stockx 入貨,咁撚驚既咪自己去官網搶,對對都原價入到我話你勁
始終呢d online platform買野就自己take risk啦 因為中左招真係冇得追返 我有fd買過上一代對Travis Scott 1 Low中過一隻真一隻假 都試過買HOKA直頭色都比錯冇拆牌 都冇得退 不過你話Stock X賣NB一定係假就真係一定唔係架啦 之前買Levis都冇問題
Yes, 唔係第一手買點都有risk
GOAT我覺得相對上會穩陣少少既 見過有人StockX中假之後搵cs話搞大佢有時cs都會跪
見過個台灣utuber小馬有搞大佢 拍片 先有人處理 我個fd 錯色個到sd email唔理 去旺角話呢單野唔關佢事 CLS 完全係唔洗負責任
貴少少既鞋我都會買GOAT 起碼QC好d同冇聽咁多中伏個案 不過耐d囉
Yes, 貴鞋都會係goat 買
唔好意思想請教下, 小弟得一對997h 灰色, 近排想入對橙色nb, 上網睇過CM997HCF 同 MRL996KE 都幾啱自己, 但好似全世界都冇曬貨咁

CM997HCF

MRL996KE

有冇巴打知呢2對邊度仲有貨

依對大家點睇 鞋款好似都幾靚
睇過實物鞋頭有d鈍
不過好多間都無哂了
試著過個底硬到呢

呢對點睇
New balance 327
其實好唔好著?
網上搵唔到comment
正常買fit size定大一個碼?
鞋底側邊位污糟可以點清?係咪可以用嗰啲波鞋擦子膠?
成日問size個個人對腳都唔同點答你
真係唔明點解唔去門市自己試下
XC 72 GREY 邊到有得買?
網上睇全部炒價
有無消息話990vs3無紅旗幾時出?
END 仲有碼 + 免運費(就完)
個隻有旗仔架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞