想知肥旭(所羅門之Gakki)係高登嘅黑歷史

10 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇人可以話我知
被我見你真人𨶙樣再同你講
你係乜水 任何淫?
你老母吖
同你冇怨冇仇喎白卡老
作句野先係我同你哋班老屎忽兒登仔講,𨳒你老母 問問問 想知問你老母啦!黑歷史我都有留底。你班𨶙樣
肥旭條豬閪係水貨佬嚟,佢條賤種係高登年代係LG打手嚟,佢手法千篇一律,一方面首先扮買咗Sony機後開箱再扮中伏抹黑Sony後,再另一面扮買咗LG開箱後再讚有幾撚正幾撚勁咁樣幫LG抬驕,然後再推鳩人買LG水貨話水貨平好多,買韓水仲正係韓國生產

結果LG有死底板災情出現,好多聽佢老點買水貨LG嘅高登仔中撚晒伏,死撚咗底板無保養無得整,佢就做撚咗過街老鼠人人喊打當佢狗閪咁屌,之後佢就連續幾次改名繼續水鳩人買LG,但次撚次都俾人識穿篤爆,之後佢轉戰其他form繼續水鳩人買LG,但都俾人認得,嗰陣肥旭條臭契弟係“柒”方面嘅風頭真係一時無兩,個個都識得,最後仲俾人起埋底搵到佢啲相仲貼上埋高登
原來條友咁仆街
直頭係冚家剷嚟啦
白卡佬又發作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞