屋邨妹係咪覺得自己住屋邨好失禮

203 回覆
1576 Like 104 Dislike
屌你老尾
我話佢連honda civic都未夠班坐
言下之意即係civic已經夠cheap但係佢都係襯唔起
寫句野都要做埋注解 點估到你咁撚弱智
人人都知佢住邊棟,咁你仲問佢?
好老實講to play safe有人送我番屋企我都唔會比佢送到去附近除非好熟本身知我住邊
公屋仔
其實點解 有咩咁驚?
如果佢係恐怖情人咁咪仆街?
on9 居屋大單位賣出去都起碼6 700萬 你公屋賣到幾錢班垃圾比人養緊架咋 用下腦啦你
真 上面條傻仔仲話公屋同居屋差唔遠居屋同私樓差唔遠就真on99
個社會已經唔同以前,依家如果女人有錢唔洗靠男人嘅係會選擇自己鍾意嘅男人,而唔會睇男人嘅事業成就,依家香港越來越多家庭係女人搵錢多過男人1。
有咩cheap?
我係加拿大都揸緊honda
好撚多有錢人住house都係揸honda toyota
一間house出面最小3-4架車 BBA到日系咩牌都會撈黎買
你開口埋口講到咁低賤 你性格都唔方好去邊
「好proud of佢自己會亂洗錢
成個連登咪又係咁
呢啲好易呃上床
唔差好遠既 差幾百萬身家姐
其實你有冇睇到樓主topic講咩
連登仔又開始吹笛自己衣衫襤褸乞衣咁款,話自己係低調父幹

你毒同柒就認啦

利申,身邊班有錢fd成身名牌
居屋比公屋好好多啦

公屋係垃圾堆填區, 你要比人花幾倍努力先可以係果度爬返出黎, 然後做返個正常人
佢拖都唔拍打兩份工
樓主又點識到呢類女仔?
最大分別應該係鄰居
呢個真 利申公屋仔 日日都有人打仔 勁嘈
講起又係,公屋鄰居
租金貴咗,又搬咗幾次,咪就係因為佢哋冇買樓,咪害咗你囉
你都叫炒樓啲人去死啦
所以就證明左真錢人=低調/全世界都知佢有錢冇得低調
假嗰啲「有錢人」=高調/明眼人會知佢扮囉

見識過兩種,有啲野,例如氣質、談吐嗰啲,冇得扮(當然有啲好似林作嗰啲有錢都on9) …不如認真努力成為真有錢人仲好
第一次正評魔鬼巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞