呢個xbox手制點連藍牙

159 回覆
0 Like 17 Dislike
未搵到

係咪下下要餵到埋口呀...係咪假膠嚟架
2021 仲買360制都知條友匡智出黎
成半個月都未攪掂,好似無解難能力,google都唔識用咁
正常人買個掣一日攪掂啦
真係好難懷疑唔係假膠嚟
人地都上得黎問又貼晒相
都係幫吓人打機姐
個market愈大啲game就愈大機會整得好
唔係話唔幫,但係又唔係複雜嘢點解可以攪成咁,開Post到而家就嚟廿日
又唔係用其他os,用windows
買之前上網search下邊隻係最新xbox手掣
睇spec有冇支援藍牙,底板有藍牙就淨係買隻掣就得
冇就買隻usb藍牙手指
唔愛藍牙就買個專用接收器,就係咁簡單
但佢表現到好似hang咗機咁

再攪唔掂不如樓主俾500$我上門幫你包攪掂佢啦
唔得 佢直頭插左線連接唔到 去唔到呢板
我講多次 程序比你聽
無入電 插type c震左一下 再禁制着燈 電腦唔識自動連接 識別唔到 無反應
配件果都都係無
依家要知係條線問題 定真係要買個藍牙接收器 唔想買完又用唔到 已經好煩
睇過曬youtube 上網搵過曬 係插線無反應 電腦識別唔到 唔知咩原因
試過兩條線
又買藍牙 又用唔到就煩
https://pttgamer.com/XBOX/1WEe73t3
有冇第二條線呀,試下用第二條試下
通常買電話送嗰條usb線都ok架喎
拎嗰啲嚟試下
你插線嘅話唔洗入電 直接用到

你要藍芽而電腦冇就要買接收器
電腦有藍芽就直接連

就係咁簡單

你win10嘅話應該即插即用咩都唔洗搞
1.你試下用條線連電話,睇下電腦過唔過到資料落去
過到即係條線無問題

2.有冇android電話?有就用佢開藍牙,再同個xbox手掣pair睇下用唔用到
用到即係個掣都無問題

咁最後就係windows問題,試下更新或者重裝
再唔係升上win11試下
我懷疑兩樣野, port位有事, driver有事
1. 你果個usb port 位係咪正常read到所有USB hand drive?
2. 會唔會你插太多USB野detect唔到個手掣
3. 有冇試過搵新Driver download黎認掣
4. 介唔介意post 一下hardware spec?
打左電話去技術支援 佢話要更新window 同手制
仲搞緊, 笑死
掉撚左佢買個xsx手制啦on9
port 位正常 有幾個
今晚影
線問題機會大
啱啱試到我自己原來都有一條線係連唔到,淨係可以叉電
一連電腦就好似樓主一樣個手掣震一震咁
條線係跟手制送定你自已架
9 成自己啦
睇圖官方線唔係咁嘅樣
樓主on9仔
都癲癲地, detect 唔到手掣點upgrade
你更新window睇吓點先, 但正常window 10應該會即刻認到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞