C AllStar (11) - 留下來的人繼續Loop歌等買新碟啦~

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
我都有諗過
但係10場真係超難估
所以撞到就係緣份啦
上次DJ都係只差一點點
Be a good audience
其實我寧願唔係佢地咁我就可以專心睇呢個皇上
你呢個太奇想了
佢哋好似大欖都扯唔埋
我都勁鐘意軒仔
但係如果可以見到佢哋同時出現
我會勁開心
見軒仔ig有fol jase同on
開始ff了
你又知我哋會搶到軒叔嘅飛?
有就當bonus
而家習慣咗所有野都當冇先
其實齋睇軒都好夠 佢又係一個我唔介意唔請嘉賓佢solo成晚歌手
搶唔到我企喺紅館出面聽
唔好亂估 到時先有驚喜

話唔定佢見十場咁多咁難度期 索性一個嘉賓都唔請呢
一齊努力搶啦
今年睇演唱會就嚟睇窮不過d錢洗得好開心好爽
https://www.youtube.com/watch?v=dBghwuZbOfE&ab_channel=AlexChauPhotography

講返4子先
呢首cover好好聽

明明當初貪玩 怎麼想博命
冷靜啲 唔好亂估啦

正如燒烤叉開演唱會 我其實都對佢哋請唔請嘉賓 請邊個做嘉賓無咩期待
其實講就咁講,估就咁估
不過好似討論四子演唱會咁話齋,有無嘉賓都無所謂啦
觀眾主要想睇嘅都係開Concert嗰個歌手本身,而唔係嘉賓
J爺出品梗係正
一邊聽住J爺Cover,一邊幻想其他三子會點唱呢首歌
好似四個版本都各自有佢哋自己嘅味道
(釗峰嗰份情感充沛、On仔嗰份清澈、皇上嗰份淡然但慢慢滲出情感,淨係諗下都覺得正)
珍,皇上唱中低音慢歌都好有味道,仲要而家把聲sexy咗咁多
偵探隊出現
睇唔清尋日皇上有冇set頭
唔肯定係4個定1個拍
tg話皇上似set咗頭
但係個人覺得皇上個頭後面睇唔似gel過除非佢又用水gel頭啦
我都睇唔出係摷亂咗定gel
要拍嘢zanki應該唔會用水gel頭嘅

再睇返族長個腳下有光story應該係拍嘢
用姣pink表下白先[peach][b]四個都要加油啊
https://www.instagram.com/p/CVVZu6XBou7/?utm_medium=copy_link
用姣pink表下白先
四個都要加油啊
https://www.instagram.com/p/CVVZu6XBou7/?utm_medium=copy_link[/quote]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞