日本調查顯示香港人最崇日 98.1%的香港人回答「我愛」或「我喜歡」 日本

232 回覆
449 Like 8 Dislike
點樣care?點解要care?
呢啲係中国人嘅事,中国人領土去到火星都同我無關
其實我唔認為自己有理解錯,不過人人都話我錯我說反省下

佢話日本只係因為歷史而令其他國家反感,但香港人唔care歷史,所以好鐘意日本,我有冇get錯?

我想講在意歷史都不一定討厭日本

依家反省下先
關人撚事?
8年抗戰,中國人非正常死亡1800萬,當全部都係日本人殺,唔係餓死病死。1800萬
大躍進3年,無外敵無內戰,非正常死亡2000-4000萬(保守估計,有計算係8000萬)

淨係一個毛澤東,嗰3年已經2000萬,咁不如被日本人打兩次,殺人效率無咁高。
韓國人唔鍾意日本都係廢老啫 去到日本 有幾多垃圾泡菜湧過去玩
反日示威搶日內瓦手錶是常識吧
❤️❤️🇯🇵🇯🇵🇯🇵❤️❤️
其實點解要care ?
點睇藍屍特別崇日?
香港人:
只討厭佢地令支共壯大
同意吖,每個人嘅經歷都唔同。
若果老豆老母比日本人殺左,憎佢地好合理。當然新一代無喱啲經歷,諗法會唔同。
純粹覺得每個人選擇都唔同,韓國有咁嘅背景,有韓國人憎日本,我會理解
香港人快滾出中國
發現1.9%
全撚部都犯曬蟈安髮
我好撚愛,最鐘意睇AV,求日方接濟
仲有加拿大同印兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞