係IG碌到一個好奇怪既人

144 回覆
17 Like 275 Dislike
話說係IG無聊睇下d friend follow咗啲咩人, 跟住見到呢個人有成30幾萬follower, 係講緊多過半隊MIRROR既成員, 然後佢張張相都係勁多like, 好想知道佢係真係好多人識定係買follower, 因為我真係有一個唔熟既frd follow緊佢, 同埋如果買follower可以買咁多個架咩?講緊成30幾萬, TVB好多明星都冇咁多, 如果真係要買都應該都要唔少錢, 而且買咁多IG唔會detect到有好多假account架咩??

好想知自己係咪太孤陋寡聞唔識呢個人定係點

不如你自己問佢?
影個gip都成千個like
上連登有啲咩係會關自己事????
真係好奇怪 點解要放自己個身高上去Profile
當自己係鴨
自己禁入去check囉 唔通要我地幫你check埋?
唔一定明星先多follower啦
普通人都成幾十萬????
佢又唔係靚仔
樓主咁都想批鬥佢
有錢仔黎?
如果你知佢係邊個 一定唔敢再討論佢
明星同普通人之間冇其它人喇咩
可能係生意 影相 藝術 或自己想出名
又係寫英文 有埋外國啲follower
9add吓(你見佢都幾千following啦)
買吓人 post吓嘢
再有啲on9仔喺論壇擺吓自己
鬼佬其實大把普通人閒閒哋呢個數啦
你咪當佢係一個寫住HK既外國人咁睇囉
啲po都冇咩人覆
個account 假到仆街一睇就知窮撚扮大頭 又要引人注意

現實中肯定又窮又自卑
鬼佬大把普通人閒閒地都呢個數
係咪youtuber個啲啊

買fake followers, 得約15%係真人同engagement rate超低
有咩問題
有其它網絡平台互相帶住
買吓人買吓follower like
做吓網售 善用啲tag 自己狂9add人
英文嘢又link晒全球用戶都有機會fol
係好多架鬼佬普通人做到表面網紅架喎
點check?

ig大把呢啲表面假網紅
又成日亂like亂fol人
搏你fol返佢
麻膠煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞