阿嬌藝術品照值280萬 

80 回覆
13 Like 11 Dislike
99.3%的黑

仆街
99.3%的黑

仆街

99.3%的黑

仆街

畫名 "黑鮑的第一滴淚"
年 又過年
有排都未過年喎大佬
西方飲食文化最著重材料的份量。
0.7% 的鹽分最能引出黑鮑如藍芝士的咸香。

隻滑嘟嘟眼神好期待

可唔可以改做腦魔
陳冠希影音部
狂徒製淫照 網上辱阿嬌
https://holland.pk/0mu5jt4v

隻滑嘟嘟眼神好期待

可唔可以改做腦魔

其實就係腦魔
其實真係幾靚

只是一個地方黑少少
俾人唱足十年

真係少少

希哥部機iso高啲就唔使咁慘

其實係
成日講根本佢唔算黑,只係正常
就算係呢單嘢,張栢芝點睇都黑過佢

如果真係講,佢係生壞命同證明啲人人云亦云,連睇j圖既能力都有問題

成日話佢黑既原因唔係因為淨係個西黑,係因為當年佢係乜q野貞潔校園大使,同埋爆呢單野之前唔知去邊拍戲比人偷拍左沖涼定換衫(唔記得有冇露點)之後上東張西望喊屎喊忽,點知轉個頭爆單咁既野先比人笑得咁勁姐

兩件事都唔同性質 因為被人偷拍而喊有咩問題
其實真係幾靚

只是一個地方黑少少
俾人唱足十年

真係少少

其實係

如果真係講,佢係生壞命同證明啲人人云亦云,連睇j圖既能力都有問題

成日話佢黑既原因唔係因為淨係個西黑,係因為當年佢係乜q野貞潔校園大使,同埋爆呢單野之前唔知去邊拍戲比人偷拍左沖涼定換衫(唔記得有冇露點)之後上東張西望喊屎喊忽,點知轉個頭爆單咁既野先比人笑得咁勁姐

冇問題嫁,但當時既高登仔的確拉埋2件事黎講再瘋狂恥笑
你話兩件事性質唔同,問比人偷拍喊喊有咩問題,係唔係姐係imply淫照流出喊就有問題,可以笑?
係高地咁睇兩件事根本性質一樣,人地扑野影相都唔係預全世界睇啦,你覺得喊有問題?根本啲高/連登仔只係想笑個高處跌落黎,睇住佢賤過地底泥姐,唔好懶有道德啦

呢張藝術成份仲高

笑到噴水

愈睇愈好笑
其實真係幾靚

只是一個地方黑少少
俾人唱足十年

真係少少

其實係

係時候為佢平反

呢張藝術成份仲高

笑到噴水

愈睇愈好笑

只是一個地方黑少少
俾人唱足十年

真係少少

其實係

冇問題嫁,但當時既高登仔的確拉埋2件事黎講再瘋狂恥笑
你話兩件事性質唔同,問比人偷拍喊喊有咩問題,係唔係姐係imply淫照流出喊就有問題,可以笑?
係高地咁睇兩件事根本性質一樣,人地扑野影相都唔係預全世界睇啦,你覺得喊有問題?根本啲高/連登仔只係想笑個高處跌落黎,睇住佢賤過地底泥姐,唔好懶有道德啦

係架 所以其實佢影嗰啲相都冇問題架 男同女自己你情我願 又冇預比外人睇 我冇話佢因爲咁而喊係有問題
阿嬌真係好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞