[I/A]Puzzle and Dragons(539) 我冇換魔女Kitty 你地可以打我了

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
係咪有人提起我?
水潛贏了
完全跟唔到一隊打杯賽
冇,你可以縮返入去
咪貢能仁啦我已經戒左色。。。。
uncensored leaked...
放粒seed上來一齊加速吧
我只睇個人攝影,接受唔到啲人扮扑野比我睇⋯
不可以色色
我不嬲好尊重人
你話唔提我就唔提
打J既你冇資格擁有愛情,所有打丁的人,都有一個共同特點,就是長相猥瑣,精神萎靡頹廢,行尸走肉。精氣神,精沒有了,陽氣、正氣就沒有了,神就沒有了!男人可以不帥,但一定要有精氣神!腎為先天之本,腎虛則百病叢生。打J會令你出現好多症狀,但係溝女方面,有三點對溝女方面有致命影響。

第一:打J會令你變樣衰,猥瑣,冇陽氣、正氣,雙眼無神,臉色晦暗無光澤
第二:社交恐懼症,自卑冇自信,害羞內向,不敢正視異性,冇勇氣去主動
第三:記憶力、注意力、思考力、理解力都會下降,反應遲鈍,諗唔到話題

以上症狀只要通過戒色,會慢慢恢復好。只要你戒J,你就會慢慢變返靚仔,自信,到時見到岩既女仔就敢主動去追!對於一個堅持戒色的人來說,你不要擔心找不到女朋友,你越堅持的越久,你能找到女朋友的起點越高,也越會有女人緣,一個內心陽光,滿身正氣的男人絕對不差機會。人,心淨了,身體就乾淨了,身體乾淨了女孩就來了。每一個戒色之人,請不必著急只需努力戒色努力進步,一切事情自然水到渠成。戒J吧,告別頹廢,戒出精彩人生!
[突發]最新一波AV女優流出名單(2)
https://lih.kg/hHObeS
收手啦,無碼就好J啲咩,個閪有咩好睇
關你咩事呢毒撚
咪撚咁DIN OK?
9ho強化完有冇啲勁野要換
四部啫
差水魔kitty未有 換唔換埋好呢 好多隻sanrio重覆
6星果d
睇森林原人條撚好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞