[Lovelinus] LOVELYZ 討論區 (17) 成為Lovelinus,我很幸福

418 回覆
17 Like 3 Dislike
我9月先讀大專,要學生證認證嘛
我21年先入坑嘅,等緊回歸結果等到不續約
竟然冇新歌時期都有新飯
竟然有新面孔
我本身都諗住係死淨我哋
美珠竟然有ost
唔出奇阿 韓國叫做紅咗啦 之前唱Y 都應該會令到佢有OST機會
琴晚수정live 話出cover 曲之前 會係有新曲先
我估好快有小團綜,278一齊去咗土耳其,佢哋話要錄嘢
😂😂😂一早講咗有個旅遊節目搵jiae 搵fd 佢就叫咗Yein Sujeong 8月夾期夾到宜家 琴日jiae Sujeong 一齊飛 Yein 因為本身有行程所以佢今日飛 Sujeong Yein 都有錄vlog
[단독]러블리즈 진, 23일 발라드 신곡 발표…홀로서기 후 첫 공식 활동

특히 러블리즈 멤버 류수정이 작사에 참여, 진의 홀로서기에 힘을 보태 변함없이 돈독한 러블리즈의 우정에 관심이 쏠린다.

https://news.nate.com/view/20221013n09529

明恩出歌 包幫手作詞
大忙人류수정 又ceo 又準備出碟 又公演 又節目 又作詞
美珠呀,肯solo未,依家天線都整咗個舞蹈室畀你用啦
唔續約後solo先後:yein→魂隊→樹整→智雨→?(應該係)
下個我估花kei,離開咗間公司有望solo
其實係比大神用
Soul 上show me the money
真係喎,but呢個節目請rapper,soul係rapper
睇嚟你冇睇過 個節目係你自己apply 個比賽 過咗first round 先上到節目 唔係請 同埋班underground rapper 好多都對idol rapper 有偏見 其實過到海選已經好勁 如果過埋依round 去到火盆嗰round 就會對人氣好大幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞