[COYS - 你當熱好勁?] 熱刺球迷吹水區 317

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
真 今晚都係下盤多 和波格
可以理解唔派正選 得嗰兩日可能recover 唔切
但係全隊正選都唔去就誇張咗
計好數 嬴埋個2場主場都夠首名
allin咗我熱半場
半場嬴? 有無人識入波呀
我哋唔存在「計好晒數」
對面烏龍
和都收貨 唔好整傷d人就好了
dele 同榮 係潛在因素

但留住上場正選都無咩用 近幾年作客西咸都係柒開
咁聯賽對西火腿的確係重要過歐協聯對google隊嘅
前題係歐協聯Group stage 贏緊
根據今季不和定律 星期日係會一分都無 見作客受讓平半就知出事
全組得一隊google姐
sorly 淨係識雷恩
垃圾!
尼斯咁勁 主場點會贏到
計好數 嬴埋個2場主場都夠首名
雷恩咁勁 主場點會贏到
Gil Scarlett 荷b

Guess: 20211021 ECL Away@Vitesse

賽前Twitter 上飛機既片都講哂今次去荷蘭既都係後備球員.
所以都幾Straight Forward 估計到有邊個會踢, 除左右閘位...
龍門杯賽繼續出Gollini Rapper~
左閘會出BD, 兩個中堅應該都會係Rodon & Sanchez.
右閘係諗緊出Tanganga/ Doherty.
我暫時覺得會出Doherty, 始於前面幾個打右路都係Cut Inside多,
Doherty 肯上既, 進攻會幫到多D手.

防中得返Winks一個, (都係個句, 如果對手唔High Press, 其實佢應該幾好踢, 但如果多少少壓力, 得佢一個好易爆炸)

前鋒得Scalett 仔, 其實我係諗緊佢會唔會用Dele 直接打前鋒,
但我發覺中場中好似真係無乜人, 暫時估Dele 打中場先,
但好有機會佢會成日入禁區, 你睇個陣都覺得無乜人會入禁區Finish.

Bergwijn, Gil, Lo Celso 感覺佢地三個拉邊,踢中間互換位都可以的,
但真係好少入禁區Finish, 組織能力應該有的.
睇睇後備會唔會再出D後生仔.
唔會抱太大期望, 我覺得有機會打和tim.

Here We Go~

COME ON YOU SPURS!!
Doherty傷咗
尋日pre match 有講
噢...咁應該係Tanganga
屌你夾榮雙中場諗起都扯扯地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞