bitcoin/crypto 集中討論區 (358)我唔玩啦, 俾返啲錢我

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
係,見得太多,忽然扯晒旗升幾個%,幾個鐘後陰d陰d打回原形,對佢已經零期望!
因為唔係我講嘛!
跌係自然
底部有強力買盤
我仲記得6毫一路向下parabolic move..
125短你地買幾多%?
我5月買入@0.49,睇住佢上過0.73 ath..
之後撻落唔記得0.13定0.16
睇住人地升,佢唔撚郁
人地大升,佢至升少少
到人地跌,佢跌更多
到0.214時候忍無可忍放鳩晒..
大狗係咪有新聞
Bybit個liq price係-50%唔係-100%
當你開始懷疑自己, 懷疑人生, 你可以

- follow Plan B
- 打開超速投資, 每日敬拜bullish 佬
- subscribe bullish 佬 patron, 睇牛市終極劇本
- 每日默念三十次: retest, resumption up, shoot up parabolic move
- 跌只係shake out d 散戶, Hodl 坐四年無人係蝕緊錢!
唔好買痾coin, 要順勢而行, bullish 佬無叫你就咪轉倉
係,同期好多隻都好有升幅
幣post傳統 填下問卷
https://survey123.arcgis.com/share/f40b85088f8e49bb9c8810f37442ebb5
幫我下個post pin起佢啦
隻狗乜撚野事
會唔會BTC周期提早完結,輪到炒痾coin?
大佬拿拿林吸狗血啦
大狗咩事
比你地見識下DOGE 既力量
我當時仲係用一半成本買佢,日日睇到眼火爆..
呢條係唔係測邊條係大船準備
insitutional FOMO=> PUBLIC MONKEY

ALL IN DOG E COIN
Doge day $1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞