Av男優人工

189 回覆
406 Like 12 Dislike
少女唔鋤愛阿婆
諗起清水健講佢既恐怖經歷
男優已經去到對住知名女優都扯唔起既地步

流出片洩密!今井勇太在偷懶!
http://www.playno1.com/article-35823-1.html
清水健仲可以約炮真係勁 仲扯得起
俾你冇人工做汁男都願啦
拍GV點計
日打2次丁
拍片射2-3次
番屋企交功課當1q
仲可以約砲1-2q
トップ男優
內容:跟女優做愛+出演廣告等等
工資:200萬日圓/月以上
※ 在日本只有10位左右

我數到都唔止10個
有邊個係好撚出名 又唔係top
邊有出幾穫,有好多係假射,中出嗰啲更加唔使射
森林原人呢D是咪特別高
佢男女老嫩咩都屌得落手
死虧佬係咪你唔得咋
NYKD婆婆
之前有睇過訪問
佢係要你起機就起機,無stimuli下都要
唔得就下個

roll機拍片好多時都要換位、換景
途中好易無mood,但你都要keep住道火
要埋位就要起機,因為成個劇組等緊你
個心理壓力其實好大
因為起唔到,你又要俾人屌
久而久之好易變性心理障礙

值唔值就見仁見智
後生仔血氣方剛可能真係keep到個energy
但廿中起嗰啲呢啲工真係好慘,隨時搞到性無能
中呀婆既機會有無10分1先?
你要知道大路野
市場都係要後生女
所以好多都勁大隻 做gym
去到現場好feel啲,好多日本人好奇都托fd見識下
流綠汁都照插落去 Sorry 我真係唔得
補充多少少

有人講話願意10舊屎換1啖糖
上述嘅心理爭扎係要玩到人哋記得你個名為止先有機會升
講緊可能出場10-20次先可能會記得下
但只要你失敗一次就可以永不翻身
因為現實啲講
1、呢個行業太多無知精蟲上腦嘅想入行,佢哋唔缺人
2、喺日本阻人收工 / 延遲進度搞到out budget 真係死罪嚟
3、女優都會俾面色,隨時一個眼神就抹殺咗你嘅雄勁
大隻我覺得係主要要練體能
一個拍攝隨時玩足一日
5、6個鐘咁玩真係唔係個個得
大隻只係操體能嘅by product

不過如果係tokyo hot嗰啲1 take過拍曬又無後顧之憂就另作別論
佢成日大大力扑啲女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞