哇你老尾睇完呢條梅艷芳女主角花絮完全唔想入場睇...

36 回覆
6 Like 47 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=gEn3bF1_8PI&ab_channel=RollingStarsWorkshop
雖然話演員, 但條女無論聲底動作任何野都唔似梅姐
睇佢做練習果種好似十年無做過運動又頂唔順既mk感覺同梅姐果種堅韌自信既觀感差好遠
喊戲果度仲個弱智婆咁

揀條咁既女係咪倒米
智叔
雖然對套戲無乜好感,但你依種「只係睇咗trailer 花絮什至影評就好似睇咗套戲咁去批評入面既演員/劇情」既心態真係好柒,同廢佬無乜分別
選角差唔屌得? 美帝揀個黑人ET做美人魚都屌到反泡啦
我淨係睇到智叔好有heart教佢做
偷換概念
依條女套戲啲硬照邊張差到好似黑人做美人魚咁柒啊
演技劇情嗰啲你未入場睇又點知人地做得差啊
演員同演技有關
同演員本人性格行為無關
唔通喜劇演員現實又要好幽默好fun?
樓主係咪搞錯啲咩
如果佢真人真係似梅姐
神早就比人吹捧成梅姐二世啦
至少無一忽我睇到似梅艷芳
反而未有條片之前得硬照都有幾分相似
果然係廢老,總之一定係你啱
個個都梁朝偉張曼玉神級演技咩角色都handle到咩
你揀一個新人黎擔大旗咁選角睇埋本身演員性格一定關啲事
harry potter就係勝在選角成功, 還原到角色性格出黎
https://youtu.be/FB2kpGMSn2o
咁又一定係你岩, 咩邏輯?
咁佢又已經盡咗力嘅,

BTW,智叔
入場睇完 可以話你知你哩個post講嘅都係廢話
你唔止唔識戲,仲要冇乜邏輯
你拎小說改編電影casting 同 真人傳記casting 比
解釋黎聽下?
唔放好過放, 剩睇海報我真係想入場睇
本人上連登?
Rami Malek 同Freddie Mercury個樣都一啲都唔似
無講樣喎?
原來智叔未走
Rip
演員不嬲都係不斷扮演唔同自己嘅角色
之前嗰套蘇樺偉又係
屌!個演員行得走得 即刻冇曬心情睇
細個睇哈里波特又係
成班唔識魔法嘅演員 完全係侮辱咗原著!!
有個識女權魔法 打撚死你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞