AC米蘭球迷討論區255

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
歐洲人應該無咁痴情,仲要咁耐
姓馬唔可以離開
要做個傳統出黎
無條件先痴情啫
maxi雖然唔係咩大球星,但做左咁多年職業球員都搵到錢,做乜要陪個女人癲
今年意甲冠軍應該要去到第18輪先知
屌,maxi 唔係性格不合而分手喎,佢係比條bitch 派帽喎
好似龍門先得
其他位置要季中先可以註冊
Theo上季我睇好多都係自己失波之後就原地慨嘆,之後慢慢回防,今季好似好啲啲,不過佢最on9係人哋疑似犯規佢就停晒手舉手我覺得佢守其實都麻麻,係好過托尼好多
theo回防都慢預左隊友幫佢補
不過佢進攻重心之一,戰術上隊友幫手補下位都應該嘅
theo單防真係只係屈身體質素,路數及技巧卡富好好多
諗起之前有巴打話現今足球,閘位球員攻重要過防,防守只要普通有隊友補位就ok閘位唔識攻跟本唔入流,原來講緊托尼
有無賓周㗎屌
個男既其實中意左個姦夫
上季佢英雄主意上腦,後上好撚快,自己一失波真係回防時比後上慢,隊友一反擊佢又高整插上,好多場都係咁
原本係呢到巴打嚟
咁伊巴個眼界高咁多
屌下先會進步
唔屌下成班人仲係柒撚矇矇
查狗琴晚出黎行左4分鍾, 差唔多啦
佢上腦加廢查儲氣=輸一半
尋晚見到佢成40歲人仲打倒掛

季中有期羅馬仔打得好差瘋狂俾人屌,自己又企得深長期俾人二/三打一,某程度係關Theo事
https://twitter.com/TheoHernandez/status/1449658994197508096

leao 同theo 對saele續約都好支持
佢地2個係咪都就快續
He worked his socks off and made a terrific second-half impact: Samu Castillejo is your Emirates MVP from #MilanVerona 🥇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞