Suchmos Bass手HSU逝世

16 回覆
0 Like 0 Dislike

翻譯:
https://www.instagram.com/p/CVDHuNygZSj/?utm_medium=copy_link

近年最鍾意既日本band,neo city pop代表之一,依幾年極速上位喺日本勁紅,估唔到無啦啦年頭終止活動,而家個bass手仲死埋
19年HAU入咗廠臨陣取消香港開live 當年有班人屌柒佢地 喺度單單打打又咩單方面取消 突然辭演
而家人都死埋唔知班友而家點睇
我聽到哩個消息第一時間都係諗起ha班友
當年句句有骨,病到入廠取消都唔撚得咁
而家人都死埋啦,但聲稱洗左幾十萬話要跳樓班人到而家都未死

btw r.i.p 咁後生就。。。
好唔開心
RIP
Hsu 彈bass真係好正
又係好有才華既人
佢又係suchmos靈魂人物
本身休團既佢地
想像唔到日後會點
佢地仲要成班仲由細玩到大
佢地當會扮咩都睇唔到
咁能仆街
個時不停屌都算
但到上年佢係連登開你問年答po
仲要不停鞭屍嚟件事
好撚無品
鐘意你最個句
真 仲記得嗰期HSU緊急入院係取消哂成個Asian tour 而唔係剩係香港嗰場
做搞手搞event唔係應該有風險評估 知道有突發事情發生要點處理既咩?
相反記得台灣嗰邊 搞手態度就好好多
有講返係因為HSU身體狀況出問題入院而取消 希望佢早日康復之類既說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞