自問由細到漫動迷,已經睇到冇嘢可以睇

128 回覆
6 Like 74 Dislike
無聊食飯睇吓ok,但係真係唔係話鍾意睇,只係無聊睇冇乜興趣睇
睇晒就唔敢講,因為始終係冇興趣嗰啲唔會睇
「睇晒有興趣嘅動畫」
唔一定代表動畫跟唔上你嘅進度,亦可以代表你嘅興趣狹窄
搞笑我建議睇埋
男子高中生的日常
後街女孩
極道超女

其他可以睇埋
龍與虎
零之使魔
魔法禁書目錄
超電磁炮
空之境界
出包王女
天降之物
高達系列

有啲咁出名應該都睇過。其實睇過咁多記唔晒唔出奇,但唔記得就可以重溫一次好睇個啲
我都睇哂所有動畫 成個世界嘅動畫追唔上我睇嘅速度
利申:只睇有興趣嘅動畫 其他唔計
咁咩叫基本上你哋講得出嘅我已經睇晒
秒殺
冥通
睇完佢條list真係得啖笑
開始覺得佢係釣魚
大陸動漫
物語系列?(加埋副音軌 = 睇兩次)
高達系列?
marcross 系列?
攻殼機動隊系列?

另外我都好奇你火影 龍珠 死神 海賊王 銀魂依啲超長篇係點同時追咁多+睇哂 定睇過下就叫睇哂?

以上全系列都夠你慢慢追

我自問睇得算唔少 但根本仲有好多無論大眾/冷門嘅有興趣 而係冇時間睇

我都唔係想一味好似批評你咁 你可唔可以分享一套你認為冷門得嚟又好值得睇嘅作品?

拋磚: 重啟咲良田
睇睇下就會睇到最新/哂,冇興趣嗰啲真係冇睇。但有興趣嗰啲又係廢枕忘餐直到睇到最新/睇哂。海賊王都未出完,仲未睇到最新嘅仲有幾集,通常會忍手等5集左右一次過睇

冷門既話死后文算5算
講死者送信,個人覺得幾好睇但係應該唔係個個鍾意
大陸嘅話宜家追緊斗羅大陸覺得好正
小舞獻祭個集超心up,嗰集睇完又從睇咗三次個集
Love Love
齊木
飆速宅男(仲有好多運動番
Pop Team EPIC
呢啲呢
其實都聽完大家甘講,都覺自己係揀飲擇食動漫迷,自問喜洋洋嗰啲真係唔會睇哂但放工反屋企冇野睇真係會好空虛,冇反工動力。可能太宅又唔鍾意出街,如果冇嘢睇平時都唔知有咩做

雖然搵到嘢睇嗰陣未睇晒都係唔想返工
男子高中生的日常真係未睇過
等我上網睇吓先,多謝師兄
其他嗰啲都睇過晒
呢啲都有睇仲有冇其他推介
發現打少咗隻字唔係死者送信,係幫死者送信。
跟住下個post就係

做咗幾十年動漫迷,你問我答

見到有個post同我差唔多,但將個字改咗做galgame,可能同佢交換興趣就可以解決嘅問題
有無高清大圖版想追舊番
呢張已經係高清大圖啦,你放大張圖就睇到每套咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞