[多圖]Mirror連港鐵香港站隧道廣告位都佔據埋

226 回覆
941 Like 101 Dislike
中毒太深
你提醒咗我 個塊薑皮係講野有鄉音
2017年姜濤首次參加選秀,在音樂選秀節目《快樂男聲2017》港澳台區選拔賽中勝出,成為四位代表之一進入全國賽,並於第三場全國賽首輪被淘汰,止步30強。

2017《快樂男聲》(簡稱《快男》;英語:Super Boy)是一檔中國大陸音樂選秀節目,由湖南廣播電視台和優酷聯合出品,魚子醬文化協助製作,樂豐手機冠名,在芒果TV和優酷同時播出,是湖南廣播電視台繼2016《超級女聲》後再次舉辦該系列節目,也是《快樂男聲》繼2007、2010、2013年之後的第四年舉辦。與2016《超級女聲》一樣,《快男》從本屆起改為網播節目,不再在湖南衛視上星播出[1]。本屆賽事的全國賽於2017年6月9日開播,官方首播時間為每週五晚八點,但部分期數被推遲半小時到三小時不等播出。歌曲版權由網易雲音樂和蝦米音樂取得。

黃到仆街
隻侏儒就算撚數啦
又屈黃絲
好過之前啲保險佬
成班柒頭,影響市容啊屌你老母
手joke
屌你老母
寧願睇呢個廣告

好過睇mirror 班7頭
成班冚家剷
有日無意中係YouTube 見到
三星廣告跳嗰段跳 點解拍得仲型過自己啲mv
真係變咗兩個level
成班鍵盤戰士,現實又唔見有人 出黎去反
黨鐵好黃
有sk2 macallan 同堆投行基金公司
落咗妝無set頭咪同章魚城差唔多
雖然係Samsung 俾錢
咪講咗唔計囉
721現場
無,連登反鏡為咗反鏡,同支那網民可以同聲同氣大和解㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞