一人N隻switch必玩大作

243 回覆
7 Like 150 Dislike
洗唔洗打到好後期先得 因為我都係岩岩玩無耐見到隻綠色又唔可以雙打 即刻無玩
大6野
確實呀
我上面講咗動森係大作,但佢唔係3A大作
3A大作,畫面咁撚靚,配置要求又高,gb數又大,Switch係確實run唔起,呢個所有Switch玩家都知
Switch玩唔到3A大作,呢個係事實,但呢個代表Switch無大作?我唔認同
AAA(讀作「3A」)為電子遊戲產業中的一個分野,是指投入高製作費用與高營銷成本的遊戲
其實個概念係好空泛,只要佢投入嘅資源夠多,動森都可以係3A,唔係photorealistic先叫3A
只係老任唔會同你玩依啲氹細路仔term,因為3唔3A咪只係講比咗幾多錢,同好唔好玩一啲關係都無
winninh post2021
唔記得lu, 你睇下入左game, 㩒 start掣,有冇雙人模式揀
Switch Fifa 係咪無人玩?
入手咗switch oled版第一隻game就係買佢,玩得好開心
伏意思係game time 短
玩係好玩
但好快開發晒d甲
最後只係 on 99刷護石

Mh 系列不嬲都係超長game time
PSP 打到 mhw 都未試過咁快棄game

其實佢將xx d 怪慢慢出去 mhw 都夠玩多年
Donkey Kong Country
Splatoon2
所以我地又返返去"所以不如就咁問咩係必玩game啦 大作定義勁模糊"
仲刷資源,練等級,咩年代啊,好old school囉
mh不嬲冇翔蟲,你係咪唔用?
畀啲心機練下搏頭,set trap,閃光斷技,撒粉唔好
有時間做下現實嘢喇,打咩機
芬尼克斯幾好玩,冇薩爾達咁鬼難
X2
動森
本身以為垃圾
好地地mh就mh啦 扮咩pkm
點知一玩停唔到 仲好玩過mhr
online seasons 好易揾到人
一定易pc同xbox先
共鬥嘅更新都好有誠意,調査要素又多,係討伐變咗回合制打得冇咁爽快,不過RPG玩法有得睇故仔係正。

以前調查任偷完蛋都唔知用嚟做乜,mhs2就可以偷蛋孵龍做坐騎,有啲驚喜同hit到 RPG玩家想要嘅嘢

Post-storyline個內容都幾精彩,不過學你話齋似pkm生蛋咁係咁刷稀有蛋同虹基因
好似幾正咁,不過香港區冇,諗住steam玩
pc易操作好多
btw ching如果唔會賣game 可以開好多個唔同區嘅ac 等game特價先買 畀paypal就得 可以手機down個app叫遊戲盒子 佢show曬唔同區買有冇中文 幾多錢 隻game歷史最低係幾錢etc
之前想download mark of ninja,不過香港區嘅信用卡/PayPal都唔得,最後唯有用Steam玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞