美國學校企圖隱瞞校內一名男學生扮變性人進入女廁並性侵女同學

163 回覆
144 Like 4 Dislike
拜登又輸! 德州反墮胎法例被容許繼續實行。
https://lih.kg/bcQhDwU

裡面班愛燈力睇唔到 總之共和D政策就PK 左癌政策就perfect冇問題
用網絡不嬲假多過真㗎啦,連登夠有好撚多人男扮女,女扮男啦;細個上下網嗰陣有邊個唔係撳「我已經年滿十八歲呢個制」㗎。生活喺香港呢個網絡非常普及嘅地方,除非個女被告係啲七老八十嘅阿婆,否則好難令人相信佢天真過天真嬌,會認為用女同志Apps真係可以確保約出嚟嗰個必係女人。(而且要告都只係告詐騙又或者不誠實使用電腦姐,但而家講佢告甩強姦)

咁響以香港人嘅認知:「絕大部份嘅香港人都知道網絡講嘢不嬲假多一陣」嘅假設下,咁個男人就算用女同性戀Apps約炮,都唔可以確保佢係故意隱瞞,因為可以解釋為,響佢眼中,根本係人都知就算用女同志Apps當中都有機會有男人嘅,咁佢唔講自己係男人而係T B就可以解釋為佢覺得呢啲情調嚟。呢種情調就同父母同阿仔講食唔晒啲飯將來會取個豆皮婆一樣,係信嗰個戇鳩,好難講話係父母詐騙。

不過咁講,我都睇到之前嘅留言自己思路有啲錯誤,因為我之前所講嘅係辯護緊個男人是否有詐騙嘅行為,但其實呢單案係告佢強姦,兩者係有唔同嘅。所以就算呢單案我上面嘅解釋判案嗰啲人唔接受,都應該只係告到佢詐騙又或者不誠實使用電腦,都唔夠力告強姦。強姦應該係響對方明確表明自己唔願意同被告發生性行為底下,被告都會以武力又或者其他嘢迫使女方就範,但係供詞裏放了只係話佢「變態㗎」呢種係情侶都經常調情會講嘅嘢,而冇明顯響肢體上作出反抗,所以女方應該係冇做到我所講嘅「明確表明自己唔願意同對方性行為」。如果話因為女方怕用肢體上反抗會令被告更暴力對待佢嘅話都好難講得通,因為被告呢個假T B響身高同體重都冇比女方有絕對嘅優勢(that’s why先咁容易扮到T B),所以比較難去相信女方係因為害怕反抗失敗而受到更暴力對待而就範嘅講法。

利申:唔係讀法律,上面講強姦個定義只係我個人嘅認為,多數都係唔正確,歡迎提出更正
再woke啲其實就算同性(兩個女)都可以性侵
又話無consent就係性侵 關條友變唔變性咩事
佢打得甩係因為佢只插左一下,然後女方發現而拒絕,之後佢就冇再做任何野所以告唔到強姦
然後扮女人果方面,因為1.佢冇明確講過自己係女; 2. 佢同條女入房之後除左唔知衫定褲搞左一輪先開始上床,條女冇理由仲唔知佢係男
所以條女本身係有真誠consent同佢搞(條女係知道對方係男而冇作抗拒),然後上床之後撤回左consent,而個男人係女方撤回之後冇再做任何野,所以冇得告強姦
美國LGBT係從來人上之人
係呢白廢佬自己天真 抵死
我先前係連登吹下水,點知係美國真係有人做
肯定係自由黨洲
沒有最荒謬,只有更荒謬。

小說劇情係現實上演比比皆是。
兩大特權階級對戰
變性人好多都係精神病患男人
唔會放棄任何一個入侵女人空間嘅機會
左膠性別平權萬歲
你鐘意自稱係乜都好都唔會改變到你生物學上係男性嘅事實
成個case完全唔同
Cls
你唔清楚你男定女?打開大脾望下你下面啦 妄想症
唔係你一句"我覺得"就可以推翻生物學 話咗班trans同玩代詞班人真係精神有問題
they/them 只係入門叫法
分得仔細D都仲有 左膠幾勁呀
d文筆咁支那feel
而學校聲稱:「您的女兒只是在廁所遭受到攻擊,並非性侵」

垃圾學校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞