馬介休邊條女最正?

279 回覆
12 Like 225 Dislike
留住先OK?
啲牙肉
你都幾柒
講真
依家馬介休真心唔好睇

WENG果隻大情大性好撚嘈, 同花姐同路線但係唔同FEEL
MARY都好睇 不過少出
JASON+ 石裂符條友就算把啦
豬豬一D都唔好睇 佢有份拍9成都係因為佢係某人條女
鎔兒寶寶
邊個條女 btw 同意weng 好撚嘈但又唔好睇 係乞人憎嗰隻煩厭
留明
VIVI 其實真係sell 樣, 無乜特別
反而BOBO 花姐真係可遇不可求, 一走左D 片即刻唔好睇

唔係話四子唔好, 但四子+華俊+BOBO+花姐, 係個化學作用啱啱好
有人上把, 有人下把, 有人出橋, 有人搞笑, 有人on9, 有人天真, 有人認真

最屈機係佢地一齊拍, 各人可以各自走位做唔同既定位,

今日可以係四子上把, 女既做下把;
下條片可以兩個女食住班仔黎屌;
下條片又可以轉一齊笑9龍哥on9;
下條片又可以笑下華俊同猩猩兩個認真上身

呢D 化學作用真係無得複製, 無左就無左, 唔係咁易搵返另一個黎填
龍鎮暉 Rex 與豬豬為情侶關係
WIKI講

BTW岩岩見到華俊同女朋友影結婚相
呀weng已經係近排啲女入面最夾佢地 其他麻麻地
唔明點解咁多人鍾意沙貝兒
陣mk徐

唔計走左果啲 mary 芊華最好
不過都係果句 睇馬介休係睇4子+華經紀
係,真係搞唔掂,黑眼圈大到仆街,希望佢可以早啲訓
最唔好睇係d幕後成日走出黎又唔好笑
呀weng交比我 其他你地要
希望佢可以做返幕後
花姐係份約傾唔掂想獨立發展
但結果黎講事實佢單飛channel真係唔掂
衣家好似都專心自己唔知做緊咩生意

Bobo 嫁人退出
佢地成班都有去佢婚禮唔會反左面啦

得vivi係真係反面反到幾個人唔開名屌佢
仲要呢頭話屋企人唔想佢拋頭露面先走
轉過頭就出左個內衣廣告過埋隔離
澳門版豪姐姐
有人唔開名屌VIVI咩? 真係無留意
不過一向覺得舊女黎講VIVI 最無用, 純粹sell 樣
咁多個版本始終係呢個最合理
咩抑鬱果D 我就真係唔多信, 本身有人雖然真係靚, 但個格實在好閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞