三國志 · 戰略版 (41)- 超絕!立體化!日與夜大更新! 第五季 -忠義之女帝 vs 叛逆忠臣 爆誕登場

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
呢隻game保底係正常
鳩抽都中先唔正常
都係果句
你歐我恭喜你
你咪撚同我講你呢D叫"正常"
點會,陸遜轉肉弓,姜維/孔明轉麒麟,左慈轉三勢/唔用我S4咁樣轉都開得幾順
Sorry睇漏左係S3 咁就肉弓/孔明槍咁玩
點計都計唔到最少20金,免費加半價抽晒,一個星期保一金,當一個賽季10個星期,一個賽季保十金,加埋成就個隻當十一隻,就咁計都要平均4日中一金,一個禮拜要中兩金 十五抽就要中一隻,一季食兩三隻保底基本都做唔到20金,唔係人地淨係計保金,係佢當人地完全冇保底我自己一季食5隻保底係基本,一季我諗正常人都係大概16 17隻咁上下,當然唔排除有人真係好歐一星期兩金做到20隻啦,如果計埋銳城衛呢d肥料就真係唔洗討論
計埋打城 派金 活動1季都多幾千金嘅
冇用,你一個賽季半價免費係得咁多唔會加,除非你格硬抽,咁嘅話就6千幾金一隻,況且仲要儲幾千黎下季開荒轉戰法點/抽割據霸業包
完全唔覺隻Game有保底
20隻可能難小小,但十幾隻其實好正常Btw給如果係月卡黨就無謂比較啦
我自己都試過2日免費半價出左3金
我試過課金5抽3金tim
但我唔會走出黎講"呢個係正常情況"
都唔會廢得去廢喇
升到45 都夠打
反而魏騎 吳騎呢啲先打死人
保底廢金
要怪就怪阿莫下面兩三個做決策既on99
s2搞散左一大堆人
好似唔落馬轉袁都係佢地決定
用住有冇十連
我每季都係覺開荒最好玩 唯一有機會上排名羸滿紅大佬就係頭兩日衝勢力可以比自己CAP圖打上飛機 排第一名
其實真係駛咩比錢人...
我S3 4地爆炸左3次,5地爆炸左1次
都係3日7本4日8本..
講緊仲係趙張開荒
本身我就唔比錢,但生左小朋友無時間,所以我先比錢開
只要有開荒角,就算爆2,3次都唔係問題
最多係8本之後會比較缺資源(因為前期拎左資源黎補兵)
無開荒角咁學咩人冒險開荒乖乖地打3地然後掃蕩升lv啦
有開荒角都仲要扮比人開荒,之後照飛地,扮睇唔到。咁先穩上
啲有錢佬時間就係金錢,俾千幾蚊換個48個鐘已經唔知賺到幾多個千幾蚊
新手期48小時 已經成堆人 萬2萬3勢 都係辛苦錢黎
都幾紅下
48個鐘好平,好過自己肝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞