有無人已經攤到好悶… 到底放假可以有咩做

241 回覆
111 Like 1460 Dislike
做gym、買餸煮飯、做家務,已經夠忙死我
打飛機最乾淨
小說太公式化 太文藝既唔公式化但會睇到訓著 單機fps類我會暈 對唔住我係廢柴
你今日放假又有咩做阿?
正常黎講放假仲忙過返工
我都覺
冇野做真係晒左啲時間
5,10年後實後悔
你正職收幾點?我正職收工都七點 如果食埋野都8點
有朋友有伴侶
你會發現放假仲撚忙
返工反而上連登鳩fingfing
如果能夠享受其中無問題阿 但係我一路攤一路好懊惱自己失去左維持自我既能力 變成返工既附屬 我既攤係非自願 所以痛苦
點解無動力去計劃?點解無動力為自己打算?點解返工先識郁同思考?
一陣落街飲茶,跟住跑步,返到屋企溫下書,夜晚打機,訓覺前睇陣小說
小說點會公式化呢,係咪冇人介紹好嘢睇炸
推薦你睇 蠱真人,網絡小說界神作
幫人打飛機做pt
鐘意讀書就讀online course ?
再唔係報出面上堂的course
玩緊隻手機game cave shooter,類似手機版hades+弓箭傅說
琴日wfh 無放假
你鬧我啦 我都覺得自己好可悲 你今日有咩做阿?
真心非膠
追撚含
咁不如寫小說 寫得唔好唔緊要 寫多幾次 橫掂咁多時間
做藝術創作嘢都幾好 搞吓搞吓又一日

單機又唔係淨係fps類咖嘛~總會有game啱玩
去黎氏墓園拜山掃墓
我都唔玩fps單機遊戲。不如試下歷史戰略game?e.g歐陸風雲4,鋼鐵雄心4
改變..?

TG: hugo1991

其實我想要一個識"變身"既 male fd, 我有需要時就變D索女同我word sex
唔要變裝
我要求多多
你變身後要色誘我
好仔細咁形容你有幾索 衣著 身材 動作, 唔好太report, 要講下cup size, 腿長 但要合理同誘人
要引到我射
變身 = 轉 skype icon, Skype icon 相要係大頭自拍
你平常係男, 可以囂D, 因為識得變身術, 變咩女仔都得
但係一定要聴話 滿足我
我like 台妹, 少少sexy, like 美腿 露趾涼鞋
我like 腳交 乳交 but 做愛一般
我like 被嗲被色誘 睇你點show off 自己
但唔可以 naked, SM, or too wild
你平常係男 = no icon
變身前要講 "我變"
變身後 你係女身男心
但又要特登扮下cute姣D
其實點解唔求返一至日。死奴隸
如果預算50蚊樓下 有好西適合同朋友食嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞