Diablo2 : D2R (32) 各取所需,我要水魚

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
呀sor無講清楚 其它果兩枝先係7pg
222我要再望下
呢啲就係搵水魚 POST ??
睇需求啦
你去fram未塞一大堆技/mf
你地幾lv先開始專心搞裝備
同埋如果要練第二隻角 其實法師基本上可以共用到成套符文裝 係咪開隻法師好d
入唔到 亞服?
合理價錢啦呢版
想問下32f係咪無人買?
無玩過陷阱刺,
我隻風德87LV 龍捲風+29,安全係幾安全,
但係慢囉,打細群怪要身貼身咁放龍捲風先打中人,
有時貼到埋身個風都可以90度轉彎打唔到怪
個風又行得慢,見人陷阱刺幾下LASER射過去就搞掂
睇做到D咩,符可以合上去,但唔可以downgrade

32,33用途有限冇需求自然平

30,31多用途,所以做左價值指標

29x2 = 30 所以價錢=30一半

28貴過29因為合到野,不過其實主要係有人吹噓緊剛毅比兵用,一堆新手跟風入貨,連兵仔都唔識用,價錢應該係0.6-0.7個29

如此類推
Asia 707 / 707
第一個係冰
好抵屌, 尋日24抗買左12pg
想收塔鍊
但冇23得25
呢度D人都唔知做乜, D PG 一日打足起碼都十幾粒, 係度話無石
lihkg5566///5566
Asia
價值大概=25-26,睇條友急唔急
我睇下有無中低符補返比你?無就19+10pg 都ok
巴打你用緊咩物價去度?
23做左價錢指標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞