拿斯利退咗休一個月 已經搞成咁……

95 回覆
119 Like 4 Dislike
siuma 退休未
著咁厚衫睇鬼到
呢排湊女呀嘛
係車training 仲可以跑下
肥就肥 乜撚虛胖
有無睇錯,點解會有Tony Parker?
適逢國際賽日,馬賽主場上演一場慈善賽。馬賽明星隊星光熠熠,杜奧巴﹑皮利斯﹑巴夫斯等名宿皆在陣中;由雲格領軍的聯合國兒童基金會隊亦有不少熟悉臉孔,包括查斯古特﹑古華特,卡華路及前NBA球星柏加(Tony Parker),齊齊為慈善出一分力。
https://youtu.be/dSjImSIcdGY

杜奧巴仲係好Fit
但佢嚴格操咗15-20年
可能都唔想再操返

拍得上佢老友
紅衫果龍幾勁,咁既身型都救咁多波
頭髮多左咁多晚
其實睇下有冇心
由幾歲開始踢, 一路keep住身型到退休
之後放縱下自己真係唔難理解
如果 係足球員個食量
但又唔再操 咁肥 唔出奇
嘩屌,尹光變成咁樣嘅
成廿八吋大脾!
N布
碧咸 嘅身型到依家都仲好靚!
連球感都仲係一流!
之前佢著住貼身西裝,好瀟灑咁控球,真係痴撚線!
本身就屬於體能好嘅佢,佢今時今日都一定仲有能力落場踢。
(之前場表演賽,唔知佢要忙咩嘢,明明有入場都無得落踢,真係哂料!)
天生體質、天分、自律、生活同飲食習慣等,都會有直接影響。
年紀都有影響既
男仔一到三十唔KEEP係易肥
最近一次,碧咸FB自己都有上傳,左右腳控球,瀟灑到癲!
到今時今日嘅魅力都仲係男女通殺。咁自律,抵佢咁成功!
做到佢嘅仔女真係最幸福!

https://www.facebook.com/Beckham/videos/565716431232419
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞