元氣做咩咁多人

257 回覆
49 Like 529 Dislike
講真 個個商場次次都係元氣最多人排
屌真,我都想食壽司郎,最鐘意個芭菲

但人生無咁多時間浪費係排隊度
美心旗下都多人排
美中鴨子...MX...
奶共既鞋衫褲brand咪照有你口中既手足買
跟住成班就話罷食藍店搵第2啲黎replace攞自我認同 屌真係笑撚死壽司朗又唔係黃
或者追星文化之下又將所有野合理化
一講到冇野好講又駁句吓連登仔而家買鞋都要鬥黃
其實個標準玩到搬龍門咁不如從一開始就唔好批鬥又乜又盛啦
搵尸兄代言啦快啲 代完即刻可以原諒
仲叫你用tap & go拎消費券

又叫你唔好搭黨鐵要巴士,點知狗巴無搜查令都俾資料班狗
申請被block
你睇埋下一句先啦
講真 就算唔理間鋪黃唔黃都唔會專登食藍店啦下話
都唔關堅唔堅持事 直頭係道德問題
係投靠左黃圈的美心
目測食元氣嘅年齡中最多就係中年人帶住啲小朋友去,當然年輕人都唔少
點都好,佢都話放棄咗年輕人 點解我哋仲要去?
食少一餐藍店唔會死,又唔係冇代替品,又唔係真係好好食
我為人好有原則,等mirror代言、mirror成員幫襯或鏡粉幫襯,三中一元氣就轉黃,我先會去食,最近見聖安娜轉返黃咁抵死,就大大力懲罰左佢
其實美心有乜問題條友揸得個幾percent股份
相反ViuTV中聯通揸幾十%又冇人講
藍絲食都唔比?
笑撚死 其實連登講完又有條撚用
成班傻鳩咪又係攞自我認同話自己罷食藍店罷食乜柒乜撚咁
不如睇清楚先啦 係班鬥黃撚自己係到互相搬龍門呀
成個香港咁鳩大大撚把廢佬藍絲啦 要堅持既人洗閪日日上黎呢度攞存在感咩
咁撚多年仲攞呢啲野黎批鬥你唔煩我都煩啦
係喇係喇食黃店好撚黃 到頭黎雙重標準又整鳩死自己人既咪又係連登仔
食過壽司郎之後就知元氣有幾撚垃圾
元氣啲垃圾留返俾啲傻鳩食唔好同我爭排壽司郎
其實根撚本而家已經冇人care黃定藍店啦傻鳩
2021好撚多人已經享受緊快樂既日常 要走既都走撚柒哂
堅持既人唔撚洗出聲啦根本 上個forum仲有一堆人攞黃藍黎比較 講到食間黃店就好似付出左好多咁樣
哇屌香港人真係好可愛
Mx就算啦 始終係快餐店 需求一定大
集中搶頭幾個回覆嗰幾隻都係blocked user
燒肉like仲多
所有人都會捨難取易
然後多多事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞