Diablo2 : D2R (31) 準時9點死ser

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
新入坑朋友注意事項 睇完先再問問題

人物練法?職業介紹?

youtube 搵 豆奶soymilk 或者 王文賢
兩個人有晒詳盡影片教學一步一步解釋
各種技能同屬性點法以及各種遊戲需要注意既細節
巴哈副選,亦要留意帖文日期 有部分攻略已隨更新不合時宜

用咩裝備好?咩洞咩符文係邊度打?

search 暗黑破壞神2 易牙居
http://iyazero.tw/Default.htm
詳盡資料網站 解答你所有問題
符文需要刷第一章第四任 女伯爵 單人刷掉率較高
亦有各種寶石掉落 可以儲低日後合裝/合賣錢用既杖
符文裝備必需注意裝備種類 正確洞數 及順序 入錯就浪費左符 要重新打過

唔夠boss打 唔夠力 唔夠血 唔夠魔 唔夠屍 點算

睇豆奶

入唔到game 買唔到game 唔見左個人 卡住左個人 lag 斷線

官網睇災情 一段轉地區 亞轉美等等
卡任務npc 基本野 出房開新房

再黎就係答到口臭系列

同平台只能同自己友玩 想電腦連家機等跨台玩要等日後研發成功
唔等得就需要玩既平台買多次遊戲 帳號資料就可以共通遊走
建議系統頁逐頁望下禁下 好多功能提示有教
舊遊戲好多反人類硬核設定 同現代標準有落差
當挑戰遊戲玩 核心內容刷刷刷

不嫌其煩講多次 睇豆奶 基本上睇過就會解決晒九成問題

https://youtu.be/CPLiOouYQDM

https://youtu.be/I6FNsyis6zw
唉 幾時玩得
唉放假又無得玩
開親game都死server
Ps版有冇人成功refund 到…
Ps都無
唔知今晚要到幾點呢
符文收

暴風之結
PS 無? 無refund 定乜?
連續5日9點死ser
係咪全部ser死哂?
早d 訓啦,暴雪玩完嫁啦
Switch
Pg收 無形3洞高防甲

另賣不死頭 2pg
黃金腰4pg
家用機無可能refund
好難 佢條款寫明
有鬼佬試過申請refund, 但係遊玩時數太多會拒絕
同埋要預左串請成功會delete account
正常架, 每晚9點上映
平均死幾耐會
唉 主力trade嘢算 諗住重玩試吓盡量唔trade嘢住 當單機玩住先 而家個server咁玩法都唔知點打寶
Trade到隻火法畢業就棄驚
琴晚好似死到凌晨1點
trade野你都要打到野同人trade如果唔係pg本金都冇
好彩既 2400-0100有得玩
唔好彩 0200啦

有一晚真係等到頂唔撚順揸住部switch訓撚咗
起身既時候已經朝早
有冇人賣海鷗?
打到啲啦 唔係就唔洗trade啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞