唔過170嘅男仔點著都係柒 不服來辯

462 回覆
1773 Like 167 Dislike
香港10年前啲人好窮??
膊頭挺身睇落高啲,同你插袋睇落高啲一樣
其實oversize都有分衣長定短
唔係件件都好撚長
同埋定義一件衫係咪oversize從來都係睇佢闊唔係睇佢長
好似呢件U記oversize咁就係齋闊唔長
矮撚一樣carry到
Oversize仲可以遮到個人身形薄呢個問題
所以唔好次次有矮撚問點著衫嘅時候就ban咗oversize呢種style先
170真係點做都7 小拳石咩
Skeleton 同Drunk 嘅 acoustic 版真係不得了
係,150
屌你老味好撚柒樣衰
你對眼係咪有問題?咁都叫好睇
咪睇咁多呢d post啦
連自己都開post踩自己 邊個幫到你
識幾個fd 165 -169都有女

佢170
練大隻啲 著咩衫都型過人啦
使鬼理身高咩
咁撚樣著出街我即刻大撚聲指住黎笑再拍片po story
語癌有冇試下化療?
其實高有高著 矮有矮著㗎姐
最緊要衣要稱身唔好個排興乜就跟人著
依家啲人咪好興工裝
好多人本來都唔高仲要著到自己55身又肥又闊真係搞唔掂
同埋建議適當地健身(練胸同膊頭)
練完淨係著淨色tee 都好睇咗一倍
諗住一陣自殺
唔過177同埋樣衰嘅男仔都係,利申173
係身高改變唔到嘅情況下
比例係你唯一出路
記得之前有個po有巴打講過
裸體企係鏡前面 了解咗自己嘅身形比例
再去搵邊種衫適合自己
仲有可以睇下《衣服要這麼穿》呢本漫畫
都會學到唔少衣著技巧

如果覺得身形都係唔掂 就去做下gym
操橫啲個膊頭 胸手有返啲肉
易啲晾起件衫

雖然細粒 但唔好放棄自己
你冇個心態係到 比你著到幾撚型都係假
矮撚就唔好學人著oversize喇人地著就叫oversize,你著就係一個衣不稱身嘅毒撚
屌 睇你有冇心襯架姐 揾到啱自己style就得啦
主要係衫褲尺碼問題,較難買我估
好期待新歌啊我!估唔到有咁多keshi同好
巴打識貨 keshi

前晚先聽完演唱會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞