有冇啲igshop可以比又矮又有肉地嘅女仔買衫

416 回覆
45 Like 367 Dislike
Purplewood

https://instagram.com/purplewood.hk?utm_medium=copy_link

呢間陪fd上去睇過都幾好,再唔係有得度身改size,高矮肥瘦都啱
唔着都冇人睇
覺得樓主唔算好肥
早個星期行街見到有條女對腳同手臂一樣粗 好撚恐怖好似每行一步就斷咁
因為佢高又高過你 瘦又瘦過你
btw陰公豬 你會搵到真愛嘅
有live會好啲但有埋唔同size model 就完美
幾好喎呢間有文青onepiece!!!!
條友真係中2到仆街 邊個要酸佢
排骨毒撚就唔好用自己標準睇人啦
骨頭肌肉都有重量嫁
165cm 115磅已經好fit,再輕就太瘦

行出街見下真女人
av/𡃁模果啲話自己唔過100磅好多報細數
已經開嚟睇緊多謝你
Airspace 睇開箱啲衫好似都係麻麻地
Xsxxl
佢啲開叉裙好靚但係我應該著唔返model咁
真啊 大波着個d文青裙出黎效果好怪
呢兩條女上鏡已經瘦到排骨咁你當標準
你去gym求其搵個fit既女人問下幾重啦

無人會話你影響到潮流
你完全諗多左
只係笑緊你唔識唔好咁大聲
Airspace買過泳衣咋但ok㗎

衫就add緊落cart
佢有d肚腩,上次買左兩條連身裙我見都遮到,有返條腰
呢個唔肥但小腿粗 着喇叭褲 直筒褲會好啲
佢未接觸過大波妹 唔好怪佢
收皮啦你
我答緊上面話165 115磅都肥果條友呀
同連登青頭講女人真係晒鳩氣
文青裙,連身裙都有修腰架麻

同一類衫,唔同材質,cutting,顏色已經好大影響

建議樓主先睇多啲唔同人著衫,去鋪頭試多啲唔同style先
唔好諗住著人地著得靚果啲,係諗你自己襯咩,有咩質料著上身係提升到自己

ig shop佢地入啲款又單一,你又無得試上身,你唔知自己要著乜就去買同送錢比人無分別
佢勁撚好笑要幾自卑先會晒自己玩過好多女人黎等人睇得起佢
HMD班痴線佬都大把sp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞