<光明頂> 如果咁落去應該就嚟執笠

51 回覆
44 Like 5 Dislike
馮同學我知道佢已經好努力,但係因為冇咗陶傑個水準真係下降咗好多.…

啲嘉賓主持有一個係OK嘅,但係如果繼續請劉夢熊或者潘東海上去,聲大大但係又冇真知灼見,我迫自己聽咗一陣都頂唔順都係要閂機。我唔知道大家有冇同感?

我諗而家大家冇退定嘅原因,主要係因為覺得有可能陶傑會有一天回歸。但係呢個承諾究竟可以拖幾耐?兩條支柱已經走咗,應該可能要改下名,唔用呢個金漆招更加好。

陶傑返黎綁手綁腳發揮都有限
希望可以遙距開台
無聽好耐
無左陶傑更加唔會聽
馮生條19真係不了
真⋯
潘東海 聽過一次幾 ok
認同
咁就真係恭喜你
啱,最近冇點聽或者聽一陣就熄
完全一樣感受
條老千廢到咁你咁都ok 巴打都好偏下
冇話執,轉形囉,變講東講西、政經星期六。百貨應百客。
係咩 可能我記錯人

有一個嘉賓係ok 我記得
都無話唔得,不過改左個名會好d , 無謂整衰光明頂個朵
馮同學算係咁。講潘朵拉,年金,祖堂地傾啲題目講得深入過陶生
係,馮同學算係好勇敢,希望佢可以繼續努力,同埋最重要係帶多啲有質素嘅嘉賓上嚟
聲大大跟住原來冇point,真係好惡聽
自從無陶鮑已經無再聽
19 家下應該搞緊回流野就會返香港,始終佢識抽水同反送中其間係公開呼籲過唔好暴力因為唔夠打。

屈臣係妒忌同抽水先話 19 係間諜,中共清楚 19 所有狀況多過你條文妓。如果佢係有問題一早就唔俾走喇。

19 都再無上明鏡,有可能驚被屈連絡境外勢力。佢係英國公營機構做過野,屋企又經歷過紅色年代,怕撚。
等才子係英國開披池昂
證明Yukman開拓網台條路系有前瞻性同正確

同場加映

陶傑評論黃毓民
wkmc12345678360,249 views18 Apr 2009

https://m.youtube.com/watch?v=ETmvjA3PS6U

毓民:十九才子陶傑「讀壞書」
c tvbatvhkgov45,418 views31 Jan 2010

https://m.youtube.com/watch?v=jxkFHO-1jGs
王慧麟 ok喎
祖堂地個集幾好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞