粉嶺 牽情間 花都 粉中

308 回覆
5 Like 19 Dislike
睇緊碧湖望山公路嗰幾座 想問下會唔會好多塵同吵?
上網成日話法團冇錢大維修會好貴
應該就唔會,你可以問下樓下看更,依家無負數,最近有朋友本身 諗住買花都,最終都入左碧湖441,上兩個星期買,俾佢執到好貨好價 ,依家入手好時機
望黃崗山高層啲441單位冇得好快
不過見粉中望山嗰塊地會比政府收左黎起樓
唔知會唔會之後擋埋個山景
碧湖441睇番最近成交價都幾抵買、lump sum同花都392、間間384/393差唔多。
係好抵,我自己覺得,我朋友本身唔鐘意鑽石廳,我叫佢自己坐落去睇5分鐘電視,睇下有無問題,個業主又肯俾佢咁做,試完即買,佢一簽左臨時,係出面等緊睇個班係咁拍門,好彩個業係基督徒教話左賣俾佢就唔見,肯定有人出高過佢個價
牽晴細2房真係不了 房已經夠細 仲要有柱位頂住
要買一定係大2房 2邊廳+少咁D柱位已經實用好多
btw望內園真係幾舒服
但最多盤 每一座都有 , 大兩房 好似總共得5座有
無記錯就算393個則都好過38x果堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞