Digimon card game 香港 hit 唔hit?

192 回覆
5 Like 8 Dislike
冰牆友絆 殘奧都好強
之前綠色0費option 進化之力限1
但呢啲主流強紙又無考慮限制
殘奧真係好強 ps:我無
進化之力限1合理嘅
但紅戰魂如果梵天聖彈加埋本身D進化元有security效果無效化
基本上一口氣4-5 check真係唔難
再進埋凱撒收頭一氣呵成
OP

BTW有defeat異畫可放
咁遲D買基本卡組,揾人同我試一下先。
b記今次有心做 但係就比個疫情打爆
利申因為人大記唔到咁多野無玩 純儲
問一副Deck大概要幾錢?
可能BT08入坑
啱啱出隻朱雀又痴左線啦
一隻怪拆全場
拆得越多就補越多memory仲加security attack
又一破壞平衡之作
貴有貴玩平有平玩
平到盡可能200都有一副
貴嘅過千先齊
異圖就更貴
唔追異畫可以好平
無sec 幾舊水就夠
Dcg d card好靚 想入手
但唔玩 card game 好似好on9
無咩on唔on9
大把人儲卡唔玩卡
買完卡放卡簿
大把人只儲不玩 入咗手有興趣咪試吓一齊玩
又唔使一定要打比賽 輕鬆玩吓
邊度買卡抵
通常係買一箱?
你指開箱開新代就正路就訂定
手痕開卡 除咗5代6代貴d 就都差唔多$3百頭一盒

收散卡/牌組
就fb>卡鋪 (除咗知名card hero 、卡之里唔建議)
thanks bro 煩緊開一盒定一箱好想人一世物一世癲一次
btw fb有冇邊間好都係想享受爆卡果下
有心長玩就先考慮開箱 開箱都係為咗抽異畫卡 一盒固定有一張異畫/sec 一箱就固定4sec+8異畫 當中異畫sec就最貴

不過下個月就出新代 已知有人型帝皇龍甲獸做封面
現時最新就BT-07 主要動畫4代為主 sec係金剛武神獸&六翅獸 可以諗開今代定下代

鋪頭:葵芳Battle phase ,旺角 tcge , 太子player club都係大鋪 細鋪就方便自己又唔貴都ok嘅 只係細鋪無咁多散卡
由bt1 開始,儲晒所有通販卡既人路過
(但一次都未玩過)
每次都有爆箱,尋找兒時回憶舒舒生活壓力

知道玩法係真係幾好玩,可惜身邊冇fd 玩
齋儲都好開心,card arts 幾靚
暫時睇card art都係最鐘意05 06
特別06隻omegamon平行比靚到pk
06白色個張係可遇不可求 隨機封入
現時單卡最貴
只要買20箱就必中
好似係
簡單d講
只係想玩嘅就直接買cru再睇需要補sr/sec
只係想儲異圖嘅都係直接收會平d
又想玩又想儲異圖先好諗開箱
Pokemon多人玩
我最近都睇緊,啲新卡真係靚
但我唔玩,只收藏,係咪直接收卡好過自己抽
好鍾意02

想買st08 V仔獸個盒

上網睇點解01-06 40$盒

呢盒成120
新出?
無論玩定儲都係收卡好過抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞