英國留學小粉紅遭舉報後,被Imperial College London開除學籍

66 回覆
304 Like 4 Dislike
前情提要 - 英留學小粉紅:「英國老師」對「中國女學生」友善是為了屌閪,系主任收舉報後執行disciplinary程序
https://lih.kg/2687946

最新消息,已「被消失」

Fact check:
https://www.imperial.ac.uk/civil-engineering/people/research-students/

LinkedIn都修改咗

喺學校網站留下嘅最後倩影

可以返中國同共產黨綁定了
姓周配阿頂嘅人都近乎係人渣極品黎
咁美國咪好唔得閒, 一時綁共和黨一時綁民主黨
香港都有件姓周,名浩鼎嘅垃圾去英國讀書

中五後負笈英國於阿賓漢姆學校(英語:Uppingham School)就讀高中。2001年,周浩鼎於倫敦政治經濟學院經濟系畢業後回港工作。
有機會係taught master或者MPhil?
係唔係周浩鼎親戚?
所以美國唔係「正常大國」
愛支病當人係咩大學黎?要咁樣奶你支那錢支那西?
英國幾時開返個hate report system 比香港人玩下
呢到有班人識英文又識中文自動波幫你捉間諜
好似之前疫苗抽獎咁求其抽啲嘢就好多人去做
舉報佢係女權,男子係仇女癌
D鬼佬食得落好柒既支那妹
但係佢d英文
On9

回歸祖國懷抱
共享中國榮耀
支那係好撚醒嫁
利用人地既系統去打擊返人地系統
打仗就不了,文鬥就同你玩到出神入化
國際線在哭
佢講啲野得罪晒兩邊
一路屌西方文化
一路又要屌支那女人係雞
兩邊比你屌晒邊個保你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞