經絡堂明哥仲有冇做?

18 回覆
0 Like 0 Dislike
追po追到經絡堂明哥好多人推介
佢仲有冇做?收費點樣?手勢點樣?

有冇用家可以分享一下?
或者有冇其他醫師可以推介?

最近條下腰好痛,好似影響埋腳,唔知係咪做gym錯姿勢
以前跳開舞,筋好遠,向前彎可以手掌掂地下
呢排向前彎同地下仲有頗遠距離同埋痛
瞓喺度嘅時候直腳抬90度已經唔得
以前可以踢到去額前

飛鷹哥就有
幾年前睇800蚊一次
其實都係好似脊醫咁幫你啪骨
過一排又變番原型

都係睇物理治療算喇
鍛煉肌肉供固返d骨骼
打去問下囉,印象中都幾貴,睇左幾次覺得冇乜用就冇睇,跌左幾千銀
咪去啦巴打,當年就係小弟第一個提起明哥既,當年未係好興啪骨呢樣野所以小弟先發現新大陸咁力推啫,而家我寧願推薦人去返d正常有牌既物理治療or運動復康個類算啦,有咩事都有個保障先啦
4月去過有做
係幫到D
不過重點都要你keep住做佢教果D動作
但明哥堅有料,果陣寬關節受傷,痛咗好耐,連訓覺都好辛苦,睇左專科同物理治療,中醫都唔好,結果明哥搞得掂….之後有個fd背傷舊患,又係睇過中西醫都好唔返,明哥都睇返好….
但話說果陣睇明哥佢都無咩點幫我啪骨,似係推拿為主,同埋教左十幾套動作要我屋企日日做….不過真係唔平,$2000 5次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞