[DBP係黑店] 開返個脫毛討論區先 #5

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
終於有新post 留名
咁多人屌yanis
我8號仲去唔去做好
利申 毛孩 第一次做激光
唔怕被sell 只怕被sales拖booking
咁多人屌yanis
我8號仲去唔去做好

你有耐性既話 就好抵既
咁多人屌yanis
我8號仲去唔去做好

你有耐性既話 就好抵既

我脫多幾次都唔會再去yanis啦
未去過你真係要諗清楚
咁多人屌yanis
我8號仲去唔去做好

我係yanis做咗過十次啦 超過一年 仲有差唔多一半毛 我有d 懷疑自己會唔會有脫清既一日 而且次次booking 都好full 成日無位做 然後準時上到去做激光你次次都要等成個鐘 仲要後黎既人可以早入過你 投訴都無用 佢地實搵籍口hea你

屌佢 我上上次去做完full 到無得比我book 要求我等到某個時間去book 下個月既booking 明明係一開新一個月既booking 就即刻book時間做 上到去都要等成個鐘先有得做 當客狗咁撚 我絕對唔會再比佢係我身上賺錢

投訴會要hea鳩我 我突登打出黎比大家睇 數yanis d 衰野唔使收埋淨比會員睇 比全世界睇下佢地點做臭自己個朵

一早辭哂職,好似係集體辭職

乜yanis有其他分店架我遲啲去mk 12樓 呢到好唔好架 好驚
呢家tst devon都好sell 啲治療師好煩
咁多人屌yanis
我8號仲去唔去做好

我係yanis做咗過十次啦 超過一年 仲有差唔多一半毛 我有d 懷疑自己會唔會有脫清既一日 而且次次booking 都好full 成日無位做 然後準時上到去做激光你次次都要等成個鐘 仲要後黎既人可以早入過你 投訴都無用 佢地實搵籍口hea你

屌佢 我上上次去做完full 到無得比我book 要求我等到某個時間去book 下個月既booking 明明係一開新一個月既booking 就即刻book時間做 上到去都要等成個鐘先有得做 當客狗咁撚 我絕對唔會再比佢係我身上賺錢

投訴會要hea鳩我 我突登打出黎比大家睇 數yanis d 衰野唔使收埋淨比會員睇 比全世界睇下佢地點做臭自己個朵

絲打真係講中晒 我都做左2年幾 一開始係老闆娘同一個姐姐個陣我已經開始幫襯Yanis,睇住佢開10樓 啱啱開10樓嗰陣真係高質,不停比高登追捧。直至佢開埋朗晴坊,多人幫襯就越做越Hea,啲所謂Facial求其亂做,我做去印去左成年個印都仲喺度 脫毛反而越做越好 價錢質素都好 只係而家啲staff求其拖光hea打重sell 真係衰野要公開 唔公開yanis唔會理 我知yanis啲人有追post快撚啲整好你個booking我唔想次次等成個鐘

集體辭職玩到咁大 證明呢間公司有問題

聽講老闆娘掛住湊b,無再點理鋪頭啲野
我諗辭職係因為做得比較好個啲會俾其他人屌?
之前肥妹服務真心幾好,脫毛脫左成9個字,可能因為做得咁好,霸左好多時間所以先俾其他人話,之後再辭職?
但想脫大part嘅話唔去yanis仲可以去邊

聽講老闆娘掛住湊b,無再點理鋪頭啲野
我諗辭職係因為做得比較好個啲會俾其他人屌?
之前肥妹服務真心幾好,脫毛脫左成9個字,可能因為做得咁好,霸左好多時間所以先俾其他人話,之後再辭職?

肥妹好慘做得好反而比人話 唔怪得舊staff集體辭職
但想脫大part嘅話唔去yanis仲可以去邊

Aplxx
我打算係yanis脫埋今年,仲有毛既話就join aplxx

booking有問題要人等都算
等完你地入黎同我hea打又拖光咁,最後又成到一忽忽毛咁 剃又唔係,唔剃又唔係!
真心覺得其他絲打唔好再考慮yanis
我好撚後悔。

booking有問題要人等都算
等完你地入黎同我hea打又拖光咁,最後又到一忽忽毛咁 剃又唔係,唔剃又唔係!
真心覺得其他絲打唔好再考慮yanis
我好撚後悔。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞