良心催眠治療師 你問我答 - 1

21 回覆
0 Like 4 Dislike
良心催眠治療師 你問我答 - 1
盡量解答你既疑難
有冇催眠完d女病人順手摸幾野?
唔拖症
哇。。呢d職業操守黎既,我地同客人冇身體接觸架,有接觸既話都會問個客可唔可以,可以先會掂,選擇既部位都係手腕為主
入行,你去讀一個催眠治療師課程就可以~~
人工就睇你Freelance,定係入機構 不等
哇,咁有幻想得唔得架?
呢d如果真係成功催眠既摸左都冇人知啦...
你曾經有體驗過催眠? 你竟然會有呢個諗法?
你問我既話,就唔太方便介紹 <3
我都想面對下自己內心醜陋既一面
催眠根本就神棍野
對你黎講,原來係咁。。。
面對內心就可以,未必醜陋既
係邊度有得讀?
有無research support?
香港同外國對呢樣野既認受性係點?
香港都有幾個機構有教,
Research Support都有好多
有醫生及心理學家去幫手Proof呢樣野係有用
香港認受性? 你指機構?定係香港市民先?
外國 會比較好d,普羅大眾會比較相信,香港就懷疑心比較重
認受性就都係受ABH協會去認證 So far都係國際性認可
邊到有得睇想搵間有良心既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞