[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (93)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

應該係指top gun呢隻
1921:am I a粥to you
感謝指正 唔記得左哩隻停產款
不過扇型日期窗真係唔係日日都接受到 chrono個效果好似好過mark 17少少
問問自己是真的需要抑或只是純粹想要、想想以前那些因一時衝動而買下但最終沒用的東西、以及考慮家裏的儲物空間等等,這些都可以幫我們學懂忍手,抵住購物誘惑。
問完結果:買
問問自己是真的需要抑或只是純粹想要
有分別嗎?
想想以前那些因一時衝動而買下但最終沒用的東西
豬扒大暫時隻隻都有戴
以及考慮家裏的儲物空間等等
十格錶盒未填滿
這些都可以幫我們學懂忍手,抵住購物誘惑。
買完再忍手 應該可以抵抗一個禮拜誘惑
1921:am I a粥to you
問問自己是真的需要抑或只是純粹想要、想想以前那些因一時衝動而買下但最終沒用的東西、以及考慮家裏的儲物空間等等,這些都可以幫我們學懂忍手,抵住購物誘惑。
問問自己是真的需要抑或只是純粹想要
有分別嗎?
想想以前那些因一時衝動而買下但最終沒用的東西
豬扒大暫時隻隻都有戴 (補充:買完唔戴都可以買)
以及考慮家裏的儲物空間等等
十格錶盒未填滿
這些都可以幫我們學懂忍手,抵住購物誘惑。
差隻sports watch
PRX 滿足唔到豬扒巴
睇中邊隻 幾時再值日
1921 以前d人揸sports car 嗰陣戴
Hodinkee 有篇帶住打golf
結論:1921 sports watch
Btw iwc :????????
driver watch,佢比你唔洗郁手腕都睇到時間,其實reverso都可以計sports watch
Diver?
Blancpain No Rad
豬巴做足功課
上星期買左隻黑金, 換左皮帶, 陣復古味好正
唔係Diver款我麻麻,好似睇落都笨重啲同埋框比較粗,顯得個錶面細,同埋唔透底印賞唔到機芯
Reverso 一開始根本就係sports watch
你google下隻BP no rad
下星期你就會開箱
噢疏
真Driver
圓方Tudor bt見到佢有隻gmt 同bronze
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞