【LIVE】鄭 月 娥 發 表 任 內 最 後 一 份 施 政 (感 謝 終 央) 報 告!

1001 回覆
11 Like 88 Dislike
白石角站似乎係最快做到既野
準備折讓做人民幣價格
實牙實齒有埋plan
下?
梗係有
一北一南
兩個都會係以後大陸人嘅base
呢堆野起得黎都2040 到時就可以拆關 或者所有關口一地兩檢
拎住堆廢紙人民幣打飛機
南向買股票用人民幣結算
人哋黎手就賣出用港幣
再立即兌美金

ON79
2032年咪有
又上番24000, 唔駛退出LU
元朗南 廈村 洪水橋 古洞
圍頭佬地
依家d錢應該轉咩貨幣好
長遠而言,在《北部都會區發展策略》下建議升格為新界北現代服務業中心的洪水橋╱厦村會擴大範圍至流浮山
政府會重啟馬料水填海計劃,加上沙田污水處理廠遷入岩洞騰出現址,共提供88公頃新土地。有別於原先建議的住宅用途,我們建議新增土地可主要用作創科發展,強化東部走廊地區以創科為主要經濟功能。

錦泰苑海景
所以大家移民啦
到時有呢兩嚿嘢住曬啲蝗 香港仲難頂
在與深圳前海一灣之隔的地方建立規模媲美數碼港的地標性創科設施
做樣
要比全世界班豬知 香港重有選舉 非獨裁地方

你睇下佢地前排出口術要民主派參選又要市民投票唔準白票就知啦
其實份野講到幾點
你無睇到啲字眼咩邀請研究,起碼兩三年後先出到report
得既又要開始plan,十年後應該起得完
有個白字吖嘛,點撚知係白泥唔係白石角喎
感謝中央,讓我們天國子民,以獨立主張的天國人身份(聖公會等),在中國有權參與選舉。

將來天國降臨,我地在中天國人就不會申報,直接離境,並不會再向中國納稅,也不會與中國外交及分享能源。

阿門。
十年得就真係算叻。。
聽落全部都係樓市gogogo政策完全睇唔到跌既誘因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞