10月新番 進化果實~不知不覺踏上勝利的人生~

267 回覆
6 Like 20 Dislike
正版俾人告返轉頭?支那無印良品咁?
得8歲咋喎
乜唔係應該事前同youtube傾好左先開嫁咩
唔通其實冇呢d機制
傾咗一件事,youtube個版權機械人掃咗你又另一件事
定係之前果套巨蟲列島露點出事?
木棉花好似都露過點但又冇事
高智能方程式係木棉花定ani one?
有幾集都露點
簡單露下應該冇事,最多鎖條片做r18,bam晒成個頻道通常都係版權作怪
youtube真係好撚on9
Ani-one 出現番
終於返生

啡毛其實幾正.........
圖2校服look 更正
正過班後宮
套野好戇鳩
林肯
依套唔鳩就唔好睇
幾撚好笑
輕輕鬆鬆又一集

不過動畫整得差都係事實
小說睇落仲鳩好多
劇情點 都算啦
明明應該有貓女 解放完 話好似個條豬扒飯女先岩

到底呢間咩制作公司黎
屌啦星 死煙 (箭佬) 打王劍個度
好似睇緊90年代 ps2 game cut in咁 箭佬射2箭 下一幀係王劍 閃2下刀光 就=擊落箭
衰撚過 玩機戰回合制 出普通光劍

一睇ed 9成都係英文名
(但有d拼音又唔似 全部支那人拼音)
個陣柒味真係頂唔順 完全係90年代feel

上wiki一睇
進化果實~不知不覺踏上勝利的人生~(進化の実〜知らないうちに勝ち組人生〜)(總承包商:HOTLINE,與Children's Playground Entertainment共同協力製作,2021年)
Children 個間直程係支那bili收購左既公司 (應該係)
無搵元永同下山 已經好好

賢者弟子 俾元永做
劇情點 都算啦
明明應該有貓女 解放完 應該要話討厭好似個條豬扒飯女蝦佢 賣下萌先岩

到底呢間咩制作公司黎
屌啦星 死煙 (箭佬) 打王劍個度
好似睇緊90年代 ps2 game cut in咁 箭佬射2箭 下一幀係王劍 閃2下刀光 就=擊落箭
衰撚過 玩機戰回合制 出普通光劍

一睇ed 9成都係英文名
(但有d拼音又唔似 全部支那人拼音)
個陣柒味真係頂唔順 完全係90年代feel

上wiki一睇
進化果實~不知不覺踏上勝利的人生~(進化の実〜知らないうちに勝ち組人生〜)(總承包商:HOTLINE,與Children's Playground Entertainment共同協力製作,2021年)
Children 個間直程係支那bili收購左既公司 (應該係)
元永條契弟搞爛完tri又搞我虛假面具
下山都唔輸蝕
想講呢套嘢啲劇情真係好濕鳩
男主根本係戇鳩仔
但我都睇完10集

"解放...解放...解放...!!!!"
(寫果個咁都諗到....唔寫個服字都唔得)

左邊隻人型豬捉來做乜...........
燕瘦環肥各有所好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞