嘩! 琴日有美軍偵察機喺香港市區高空飛過?

97 回覆
22 Like 48 Dislike
咩評論咁撚巴閉姐
咪就係見到所有現象,都會出結論叫人移民咁撚巴閉
成鳩日老屈咩孫中山都走佬去外國
留番係香港就係白痴
燈到錯晒就話人應該慶幸啲野冇發生
把死人聲閪到好似周街啲人個個都殺過佢老母日聽到都燥
日日話好多5毛
又成日要起連登仔底,好撚on9
5毛不嬲周圍都係架啦
見一個block一個呢啲基本野個個channel 都做開又唔見人講,係得佢on99日日講

利申 屋企人日日聽,聽到就想嘔
flt radar 睇到
真係有飛過嘅話,竟然唔係國防部第一時間出嚟講野,而係世柒,咁不如請世柒做國防部長算啦
觀塘
聞航處食左屎叫唔call 黑驚或者解記
黑驚冇空軍 唔識飛
臺仔仲話開干擾 開到ads-b繼續用到
有,幫手捉12港人果班飛曱甴
佢啲閪片好Q煩架
唔係話佢講錯啲野,不過facts佔既時間唔會佔多過10%
其餘既部分就係叫人移民,屌鳩啲垃圾,屌鳩啲5毛熱狗
把死人聲好撚多怨氣,聲到都煩
Sr-72?
世柒可唔可以寫明係title ,唔好哂我時間㩒入黎
Sir this way
其實中共呢個星期都飛左好多飛機入台灣防空識別區

中共打杖使鬼通知你呀
中共打仗梗係唔駛通知啦,問題係依家有美軍入侵國土,係真嘅話你估國防部唔會第一時間出嚟乜鳩辱華,石頭腳果d咩,座底都叫牙爽出嚟打個油詩啦
香港新聞而家竟然冇報呢單野
隨時射個導彈黎死左都唔知咩事wo
係咪撤僑信號黎緊
俾D獨立思考 如果咁大單野點會得世澤講
唉 屋企人聽世澤聽到提心吊膽
Come on!
以上皆非
M16系列係軍用
呢班狗用嘅叫AR15
冇分A1 A2 A3 A4
佢哋無右邊前推輔助咁一係M16 MOD 602或者民用AR15 Sporter-1
佢唔同
佢比50歐有得解5毛list

支那01 show既係皇軍用A2上身+ A2 furniture但用601下身。 佢哋無錢買成支翻黎?
老共要維穩 要話比大家聽依家国安法過左大家生活好好 美帝就瓜
點會同你講呢啲挑機野呀

納粹德國輸二戰前果一個月都係不停粉飾緊太平安內先咋
然後連登仔打個飛機之後就乜事都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞