[I/A] 叛逆的魯魯修Code Geass Genesic Re;CODE

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Done
整到咁都唔係糞驚?
打關auto同auto掛深淵 完全係0遊戲性
駁5刀
唔好咁啦 嗰位巴打都係粉絲濾鏡重咗啲啫
我都想佢好玩d 但真係無遊戲性
利申會玩到執果日
爆咗1000石刷虹卷
中咗紅羽 想問勁唔勁
仲衰過fgofgo起碼要用腦諗
隻驚岩岩出啫 好多野未修正同未出活動
當年fgo日服岩岩出我都有玩 d野咪一樣唔完善
開格都要用石頭買
果時連2倍速都冇 睇佢慢慢battle果d
你呢d只係優化,
個底個玩法根本係屎,點改都改唔到0遊戲性呢點
base on個玩法黎改
其實都係得加大個難度,迫你手動
用得公連個玩法會有咩遊戲性
最多日後咪出下公會戰呀,活動刷下人仔咁
最低級果隻上限棋有咩方法刷?
全部都比粒騎棋1卡住哂
公連好好多啦 雖然玩到後面都係掃蕩 但係起碼定期劇情活動 公會戰競技場都要諗點配隊 唔係揀哂最高戰力就可以auto
fgo出嗰陣都2015年 依家2021年都就完啦 呢6年有無數手機game係前面俾你參考 但係一開始都整唔好 真係搞唔掂呀大佬
想問點刷所有關加嘅絆值都係一樣?定愈後愈高
玩法垃圾呢點FGO同呢隻魯魯修都係一樣,
玩法改唔到,之後執既位都係UI,畫面果D

同會唔會有痴線劇本家幫CODE GEASS無限加新世界觀吸引人
不過BANDAI GAME就算鳩數啦,
係睇班FANS肯比幾錢黎維持
code Geass呢個ip應該都吸唔到幾多新血 只要唔好迫課迫得太過分 班fans已經收貨
月卡 夠晒每次有得抽下都算
個主角話識穿唔同時間線,應該加到落去既
同如果好似SAO咁整動畫劇情落GAME到又唔同講法
所以之後既發展都有少少少少期待既
穿時間線呢啲好易寫出火 驚到時炒哂車 只要佢唔好亂咁寫 我已經謝天謝地
啱呀 我都淨係課月卡算
我覺得會暴走到CROSS OVER埋大嬸D作品,到時有小櫻就好笑
其實當合作活動都幾盞鬼 我又唔介意佢咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞