點解無人知IB其實開戶一直送緊7800HKD

48 回覆
53 Like 11 Dislike
你搵到朋友介紹你開戶, 入$100, 佢比番等值$1 IBKR股票, 最高去到1000USD, 但呢度個個都只係識牛牛
好似係真
唔係入10000hkd 回 推薦人200usd?
回佣金
但申請個個有IBKR股票送
唔係回 64.52 USD 1股?
Depends on 你入幾多錢落IB
上去望返條款係真
咁要擺100k USD先食得哂
https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=45764

但推薦人要拎果200 USD真係有d濕鳩
好似要referred client keep住有10k USD資產一年先拎到
有冇人refer我
hi chun ming
要擺足一年?
幾時先收到回傭?
referee開戶之後US$10k擺足1年,referer可以攞到US$200
referee每入US$100可以攞到價值US$1嘅IBKR,但係要開戶後1年先可以賣
已經開咗户可唔可以再入番邀請碼
玩自爆???
推薦人得果200USD 送,無乜動力吸引其他人囉!

但IB呢個做法係好醒,放一年錢,一年之後99%都會繼續用佢。唔似Webull,Sofi果啲開一個月,拎獎金就走人,99%新開戶未必會變用家。
睇佢條款好似無規定幾耐入灑果100k usd
有無師兄知,我估係一年
7月果陣上網用人地d link,
依家開左入左50萬HKD 左右,
唔見有IBKR 股票係個倉到,
唔通失敗左?
咁耐都未有…留名跟進
入$100拎$1 其實都只係1%
有啲銀行 同虛擬銀行都做到啦 而且唔需要lock一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞