Ios/an 天地劫(7)明明沒錯妹咁正都要比人屌

1001 回覆
3 Like 29 Dislike
4沒錯 0劍
到我做海豹 30飾

夠聲望即做
Dllm等於我150抽
子遊巴又單抽劍邪又T0飾,想逼撚死人?
雙六星曹黎 110時之印 16000石賣到幾錢
聽講係冰璃畢業裝備
可以喇
其實哩隻game升主角隊都夠打

如果小課入手多隻白婉就可以開

留石等合作/精選
離火ser有冇會收人?
冷靜啲先
係呢度分享少少心得,希望幫到新人
因為我個人覺得好多攻略係錯嘅

1. t0 pve角唔好點爆下路,例如寒月,老古,阿良,如果lv40 下路技有用,如月,古,點完40技停,hold住先,因為62 65 67創命可能就係差少少血就唔會自爆,遲啲再決定點咩。

2. 前期奇遇錢一定要打,到55lv 開始最缺就係錢,咩奇遇優先度最後其實係老點你

3. 創命,靈脈有速通成就,打下一階前咪on99狂掃蕩,要手動解左速通先,全世界冇人提過呢樣野

4. 每日買2-3次體,以最快速度解鎖跑4塊碎片,一直到55lv跑絕武碎片。

5. 飾品4選1,揀暴擊腰,減魔防身完全冇得比。

6. 阿良其實唔使點蜘蛛,你睇下62 65 67創命有冇一條片有蜘蛛

7. 李公主好抵升,暗創,三途川,各大活動暗王都用到

諗到再講
希望我下次抽無邪同綠茶可以十抽中哂
我中完再問你值唔值得用
上次曹黎同今次都用咗好少就中
用得最多係寒月池 抽極都冇
新手岩岩玩想問係咪夠10粒金就抽定要留?
己被人昆咗點阿良蜘蛛

其實依加好多網上攻略都係支那人寫
佢地寫既前題好多時都係PvP
所以佢地寫D野同我地玩開既優先度會有少少出入
巴打你都有玩

以前細個有玩PC版天地劫一二,所以見佢手機版諗住係賣懷舊咪玩下
點知玩落發現整得唔錯

btw我有啲角都點錯咗,即刻無咩心機,好心佢出啲限定道具比人重點啦
可能官方想我地慢慢存蘊靈石點返miss 咗既五內佢
當種田game
其實pve角點錯左少少,練度夠都係夠打哂啲關
除非點到好錯,重要技能無點咁就濕滯

Pvp t0角基本上都互路全開,都唔會有點錯問題
小課到無課都係睇餸食飯
個池通常出左一隻就up就收手
等下期精選保另一隻
吊,我都係開左阿良gg

想問下第三點速通成就係指限某個回合通關定點?
遊戲入邊任務度有
我都係啱啱先知

速通係咪指拎石,掃蕩獎勵有冇關?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞