[集中討論] S3 Fear The Walking Dead Season 行屍之懼第三季

197 回覆
4 Like 2 Dislike
成套野 無一個正常
Troy 條線其實都好好睇

唔太想佢死,就算死都唔好咁求其呀

死唔死睇佢點寫
troy最後果幕都冇變walker

死唔死睇佢點寫

其實睇個勢佢應該無咁易死
無理由咁辛苦黎到咁一野打死左佢

死唔死睇佢點寫

寫到 Troy 咁深入

死唔死睇佢點寫

寫到 Troy 咁深入

兩下咁樣應該現實唔死都變白痴 話唔定幫佢打番正常

死唔死睇佢點寫

寫到 Troy 咁深入

打返正常 屌你老味
我相信troy已經改邪歸正
要繼續當nick係兄弟啊
其實遠距離狙擊+daniel 已經控制左戰局
點解Nick仲要引爆個C4?
而且兩個屋企人同黑鬼都未去到上游
做咩係都要引爆佢
Troy 應該都係咁先
下季Nick條女又會點出場?
主角堆會唔會有人再死?
總結 又要等下季
做咩係都要引爆佢
Troy 應該都係咁先
主角堆會唔會有人再死?
總結 又要等下季

點都要爆 但係果一下已經比人迫到要禁 咁你禁唔禁
雖則話TAQU幫你手狙擊人 但幫得到你幾多秒
做咩係都要引爆佢
Troy 應該都係咁先
主角堆會唔會有人再死?
總結 又要等下季

點都要爆 但係果一下已經比人迫到要禁 咁你禁唔禁
雖則話TAQU幫你手狙擊人 但幫得到你幾多秒

同埋nick果時自己都唔知係taqu幫緊佢 佢自己都驚比射中
可能以為再係另外一班人係到以為要殺自己 所以佢冇得揀一定要爆

死唔死睇佢點寫

寫到 Troy 咁深入

打返正常 屌你老味

打到個頭穿哂,又被水浸
屌你nick見到完全冇反應仲話兄弟

死唔死睇佢點寫

寫到 Troy 咁深入

打返正常 屌你老味

打到個頭穿哂,又被水浸

仲要好似裝晒C4, 唔死真係奇蹟

死唔死睇佢點寫

寫到 Troy 咁深入

打返正常 屌你老味

打到個頭穿哂,又被水浸

仲要好似裝晒C4, 唔死真係奇蹟

變左tvb 公式 又衝上岸比隱世高人教番
有冇人鍾意travis?
最撚期待係佢竟然死得咁突然
有冇人鍾意travis?
最撚期待係佢竟然死得咁突然

有機會未死
我終於追晒啦屌
仲有無人討論
唔知wow 咗未
When does Fear the Walking Dead season 4 start?

Luckily for fans of the zombie thriller, The Walking Dead prequel was recommissioned for fourth season before its third had even aired.

AMC, which airs Fear the Walking Dead in the US, has not announced a release date – however the series has traditionally aired in the summer as a lead-in to its parent series.

Our best guess is that season four will air around June 2018.

One thing that has been confirmed for next year is that Fear the Walking Dead will crossover with The Walking Dead.

我終於追晒啦屌
仲有無人討論

每季都好少 到第3下半季值情冇咁制
個老母仲癲撚過本傳尼根
幾時死
Fear the walking dead 第一季悶到訓著
第二季又Alycia做on9引人黎搶船
Chris又on9搞事搞撚死自己
第三季算係咁 終於緊張返d
仆街我以為Travis係男主角
點知第2集就死撚左
Madison就真Mad 痴撚線

死淨幾丁友幾時先有新人加入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞