kkbox校園大使有冇伏?

196 回覆
31 Like 9 Dislike
有冇人做過?
有冇d咩一定要去或者要跑數宣傳嗰啲?
同埋有咩福利真係有?
有興趣做但係又唔知真係會有咩搞淆淆地底
+1 我都係有啲心郁
但係依家已經好忙,仲一五一十
見啲post成日有得見星好爽咁
真心冇伏!好值得參加
KKBOX KKLIVE搞嘅concert都有機會去幫手
任期內會做任務例如街訪 訪問藝人
同埋需要用social media去幫手宣傳KKBOX
但輕鬆嘅!
有咩想問都可以問
想問下啲活動chur唔chur㗎?啫係一個月會join幾多次啲event/開會etc
同埋有幾多人參加?多數係year幾?
唔該絲打
毒男去玩會唔會好尷尬
睇返kkbox上年啲大使嘅ig
毒男去玩會唔會好尷尬
睇返kkbox上年啲大使嘅ig會咁諗
應該一個幾月得一次 我自己覺得唔chur
Total 揀24個人 但好多人報名去interview
Year 1-4都有人join
我諗最多year 2 year 3最多掛
想問有冇啲嘢係一定要去?
或者有冇啲嘢係你覺得好麻煩?
同埋當年你覺得你做咗啲咩佢哋先揀你
唔該晒絲打
上堂一定要去 應該有4堂掛
不過唔去都吹你唔漲嘅
但真心上堂都可以學到好多嘢
同埋冇心去認識本地樂壇就真係唔好哂位
因為成個prog所有活動如果你鍾意香港樂壇真係覺得好正
可能因為我覺得好好玩 所以都冇乜嘢對我黎講係麻煩

Btw 真係唔知揀人標準應該係睇你有冇passion ,份人隨唔隨和 同唔同到人相處掛
上年group interviw過KKbox
揀o既人o的樣都已經唔差
最後出選果o的都係全組最靚女靚仔果o的
佢地好多都係ig/大學 KOL
(詳見; 我間u 9588/對岸大學有一男一女印象中係KOL, 好熟口面)
所以個樣麻麻又冇成就o既話 可以去陪跑
我覺得佢地又未到好靚仔靚女,想問係咪報咗就會有得in,in個陣係group in同埋會問多啲咩?今年第一次報
唔洗咁灰住嘅
我嗰組入選嘅都係表達清晰有條理但又唔會太aggressive
請問有冇大使啲ig睇下想睇下啲活動花絮之類
報左名了 好緊張 希望入到圍interview
大家咩U
第三屆大使現真身
填表有無心得?
我fd做過話玩得好開心 想入kkbox做果種😂
btw
無乜玩ig同埋無校際音樂活動籌備經驗會唔會蝕底?
死毒撚
我諗冇乜玩ig都會有少少蝕
因為人哋想你幫手宣傳下啲功能同活動
第三部分 | 上載個人照片及自我介紹影片
上年24個,今年可唔可以請多d?
還掂都無人工
ig hashtag搵到好多㗎喇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞